Доброзичливі балачки про все і ні про що (4)

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Іспанка, 25 чер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Доброго ранку! :)

По дорозі на роботу забігла в магазин по цукор. Коло каси стоїть росіянин, в добродушному бодуні, в руці тримає зубну пасту і три зубні щітки. І мене питає з інтонаціями, ніби він в середній полосі Росії:"А если я ему евро дам - он не обманет?" І зовсім не дивується, коли я йому відповідаю російською, що проконтролюю процес.

:)

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

От іще би він дочекався від мене російської мови.

3. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Ви б йому в кишеню налюрілі?

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Такому як Un.Known попався - хороша ідея. Насправді такі 80% випадків попадаються.

5. Un.Known

Ні, саме цьому б я не неналюрала.

Цей хоча б думав про те, що йому вранці (і не тільки йому, судячи з кількості зубних щіток) тягне з писка перегаром. Його російська - це мова його бодуна.

А от бувають такі, котрі дивуються тому, що випадковий перехожий російською не розмовляє.

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну всі підлаштовуються як ви, йому й дивуватися нічому.

7. Un.Known

З чого Ви взяли?

З деякими екземплярами принципово на їхню мову не перехожу.

8. NorthWind

Ось іноді замислююся. І де ж ви ходите? Чому мені попадаються в основному доброзичливі і привітні люди, а вам упирі якісь на кожному кроці?

---------- Додано в 15:09 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ----------

Цікаво, а зараз є у продажi звичайні чавунні сковорідки?

9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Доброї ночі:) Я вже на фінішній прямій - в понеділок останній іспит. Сьогодні чи не перший вільний від навчання вечір за останні три тижні, нарешті висплюся.
    Правда на серці чогось тривожно..Мала б тішитися кінцем того марафону, а мені сумно..

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Іспаночко,
    спортсмени знають, що відразу зупинятися після дистанції - шкідливо для здоров"я. Попросіть на наступний день для себе додатковий іспит - скажімо з наукового комунізму. Там нічого не треба знати (і викладачі не знали що це таке) - головне - будь-що впевнено говорити. :)

11. Іспанка

ну та, мені після 18 екзаменів і заліків ще наукового комунізму до повного щастя бракувало - то, щоб винесли ногами вперед?:)))

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А нашого викладача (розвідника, який спився), було дуже легко збити з теми. Досить було сказати одне з кодових слів: "Чехія" або "пиво".

13. Іспанка

Ги, різні викладачі бувають:)

14. NorthWind

У мене був супер-викладач на військовій кафедрі. Олександр Пісанюк. Майор. Поважаю і зараз, хоч і поховали його не так давно. Розумний, хитрий і нахабний. Ненавиджу остання властивість в людях, але майор Пісанюк був майором від Бога, поважаю.

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Доброго зранку ЛФ!!!
    дівчаткам

16. NorthWind

Карабине, лучше хорошего пива. Согласен даже на Невское оригинальное, разливное. Ваши фикусы по утрам не лезут.

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Вітре, так і фікуси не вам :)))
    во,вам :drinks:

18. NorthWind

Добре, це краще. А то якийсь п.....с ліфт зламав. Де мені курити? Треба вниз спускатися, а підніматися як? У мене 6-й поверх як ваш 10-й ...

19. Templar

Templar Дуже важлива персона

Жируєм - жируєм :)))

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Доброго зранку ЛФ!!!
    дівчаткам
    пацанам

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)