Доброзичливі балачки про все і ні про що (4)

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Іспанка, 25 чер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ой, ну це якась напасть сьогодні. І мені не хочеться працювати.

Зате завтра в офіс. Хоча... там також диван новий купили. ))

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Доброго ранку!А в мене сьогодні вихідний:) Виспалася, збираюся на пари (сьогодні маю два заліки). Якби ще сонечко світило й не було так похмуро і холодно надворі - взагалі би було супер:)

3. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

За солнышком Вам в Питер надо. После урагана такая благодать на улице, жаль, что холодновато...

4. Іспанка

Можете мене привітати - здала сьогодні два заліки:) Потім трішки прогулялася центром, приїхала додому і взялася за прибирання. Десь цього тижня нам мінятимуть вікна - тішуся, нарешті не буду мерзнути. Зараз гризу подаровану коліжанкою швейцарську шоколадку і морально налаштовуюся на навчання - завтра знов два заліки, маю писати реферати..

5. NorthWind

Карабін на роботу проспав. Навіщо ви його у вихідний день в центр відпустили? Москалям продався ...:blush:

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Доброго зранку ЛФ!!!
    дівчаткам, як завжди
    Вітре, не проспав я, так шо не дробіть батон :)))

7. NorthWind

Джеко на Вас скаржиться, говорить, що букети вибирати не вмієте. Ось батон і дроблю.:blush:

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ми з Джеком в різних квітниках берем квіти
    а, шось я давно не бачив від нього квітів....

9. NorthWind

Він іншими речами заманює. Мені про шпондер розповів. Я так його переїв, довго не захочу.

10. Іспанка

Всім доброго вечора:) А в мене вже екватор - половина сесії здана! Ще залишилося 4 іспити і 5 заліків ( 1 іспит і 8 заліків вже здала). Сьогодні попереду ще одна безсонна нічка - завтра захист практики. Звіт відредагувати залишилося (привіт Кітані:))) ).
    А ще я злюща,як осіння оса (навіть сама не знаю чого). Вже який день хочеться з кимось погаркатися..В політику піти чи що:scratch_one-s_head:

11. Un.Known

В баню зайди... :)))

12. Іспанка

Оль, я там дописувати не можу.. Але то добре - бо я би точно когось послала:)))

13. Un.Known

Та мені вже й Полковник виглядає білим і пухнастим. :)))

14. Іспанка

Полковник проти Ортодокса - просто зразок вихованості:)))

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Минулої ночі було повне сонячне затемнення.

За якимись ознаками астрологи прирівнюють його до затемнення, яке було перед аварією на ЧАЕС. І тому не радять протягом плюс-мінус півтори доби займатися певними речами, у тому числі купівлею-продажем.

Переконався, що це, схоже, так.
    Попросив знайомий із Пітера дещо купити для його дружини. Товар треба замовляти у Харкові. Дізнався про ціну/умови, проплатив, тим часом пітерянин переказав мені гроші (долари) через Юністрім.
    Харків не підтвердив надходження грошей на картковий рахунок і не квапився із розміщенням замовлення. Ледь з"ясували, що шменеджерка помилково назвала мені завищену ціну і вони просто "не знайшли" платіж за сумою.
    Тут і переказ Юністрім пройшов. Дівчина в касі зібралася видати мені гривні... за курсом 7,99. "Хтось там позначку поставив"! :)
    На цьому астрологічний вплив не закінчився. Поїхав на АЗС, даю картку, кажу - "на 200 гривень". Лічильник намотав вже 230 гривень, подбіг хлопчик-пістолетчик, відсік клапан, каже-підійдіть до оператора.
    Я відповідаю - перелив - це ваші проблеми, па-па!
    - Ні, підійдіть, він просить!
    Підходжу. Той пробиває ще один чек і каже "Це буде вам повернення"
    - Яке ще повернення?
    - Вибачте, я помилково набрав на терміналі 2000 грн замість 200. Протягом тижня банк розблокує різницю.
    А на тій картці було рівно 2000 грн.
    Кажу - накосячив? Поквапився пробити повернення на картку, щоби не повертати готівку? Плати штраф - каністру "омивайки" - потім спишеш на якусь акцію. Тільки німецьку і щоби було написане "кайн метанол" або "метанол фрі". Довго той м"явся, але таки видав 2 літри омивайки.

16. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

:scratch_one-s_head: сонячне затемнення? вночі?

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Його бачили в Австралії. Але, незважаючи на це, Земля - Місяць - Сонце вишикувалися в одну лінію.

18. Un.Known

Доброї ночі.

А я ще на роботі... :) :sad:

19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

20. Іспанка

Файні песики:) А я все ще гризу граніт науки...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)