Доброзичливі балачки про все і ні про що (3)

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Chaldon, 30 вер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Кто это снова? Когда это было? А то что было сегодня, было для меня скромно. Без рыбы, мяса.:)
    Да и в новогодний вечер не обжирался. Вот в рождество отвяжусь. Такой вот не от мира сего Чалдон.

• Подобається Подобається x 3
  2. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

))) С картошечкой? Тогда можно и без рыбы - мяса!
    А я вчера вареники профилонила. Сегодня было лень - но все же налепила, с творогом соленым. Хотела с вишнями ещё, но вместо вишен вытащила клубнику - совсем соня...теперь будут вареники с клубникой - тоже малышня оценит)

• Подобається Подобається x 4
  3. terRen

terRen Дуже важлива персона

Ай, справді, коли це було ,ще зранку... Ні , Чалдон , "Вы не от мира сего", а "мировой человек"
    Добрий вечір!
    Як у Вас, Чалдон, погода що каже?

---------- Додано в 21:29 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ----------

А я картопляна "душа", мені ні м"яса , ні риби не треба.
    Вареники люблю теж, ліпити і їсти, та більше з картоплею і сиром, або капустою. А з різними ягодами, то більше літом ліплю...:)

• Подобається Подобається x 2
  4. Chaldon

Хорошо что прошёл с небольшими потерями "Зазнайство и гордыню". Но за комплимент спасибо!

5. terRen

terRen Дуже важлива персона

Это,правда, Вы очень хороший...:)
    http://bestgif.narod.ru/cvety/bestgif.narod.ru_2186.gif
    Чалдон - кудесник, как Вы меня порадовали, такая красивая, неземная прелесть!!!
    Спасибочки! :girl_tender:

• Подобається Подобається x 1
  6. Templar

Templar Дуже важлива персона

Все, прилетів.
    Але ось як прилетів.... В "Міжнародний" аеропорт Львів (спеціально в лапки дав), з 10:55 був в аеропрту, доцього попередня зателефонував, сказали, що рейс буде відлітати швидше на 10 хв! Свині, навіть смс не прислали..
    Ну то таке, сама жесть ще буде...
    Пройшов реєстрацію, чекаю... Познайомився з людьми (потім розкажу), кажу до одної жінки: Пані Марія, ще 15 хв. до вильоту, мали вже давно запустити в літак!
    І тут прихидить через 30 хв. представник Люфтганса, і каже, що рейс скасовано, літак х Мюнхена запросив посадку у Кракові...
    У-г-г-г-г... Міняємо білети, декому повезло на 14:00 сісти на Краків, а звітам пересідати... Потім на Мюнхен сідали, я, стояв у самому кінці черги, і попалось летіти в Відень, ну ладно.
    Та Пані Марія, подивлась на мій білет і свій, виявилось, що летимо разом, але вона з Відня в Мюнхен, а з Мюнхена у Рим, от не пруха, мені випало львів-відень-рим...
    Летів аірбасом а320 АльІталія. Досить хороша компанія, але пожерти ж то треба давати!!! І як то в них чаю нема??? Карпатейр і то дає гамбургер і напитки....
    А ці авіа компанії і рядом не стоять. Ну кароч, після моїх мук, літак приземлився у аеропорті Леонардо да Вінчі... На багаж чекав хвилин 25 :ireful1:

А, прилетів в Відень, їсти жахливо хотів.... Добре, що аеропорт хороший, пішов у бар, випив пива.
    Кароч, я, веду до того, Україна ще навіть ні на крок не наблизилась до тих всіх стандартія які б мали бути.

• Подобається Подобається x 6
  7. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Добре, що отримали) Бо мій чоловік свій багаж у Стамбулі отримав , коли додому збирався)

Всем добрый вечер!

8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Дякувати Богу, що вже прилетіли :)

А я он тільки збираюсь. Вчора назбирала цілу купу речей які везу, яко подарунки. Але народу так багато, що я явно на всіх подарунків не навезу. Халепа! Але я одна а вас багато :sad:(
    Ну нічого. Ще накуплю кілька пляшок, але так шкода що не мож багато везти. Ніхто не в курсі ківко можна везти горючого на родіну?

9. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

то якийсь нещасливий рейс..мали летіти в кінці жовтня через Мюнхен. Пройшли реєстрацію, чекаєм...А літак не захотів приземлятись у Львові через туман і повернувся назад. В результаті Люфтганса спакувала всіх у автобус і відвезла в Бориспіль. А там хто-куди...Ми тоді полетіли через Франкфурт...

---------- Додано в 04:52 ---------- Попередній допис був написаний в 04:48 ----------

2 літри вина та 1 літр міцних алкогольних напоїв

---------- Додано в 04:54 ---------- Попередній допис був написаний в 04:52 ----------

Але ще можна докупити щось в Дюті фрі ;)

10. Chaldon

Приветствую милых, прекрасных созданий иногда заглядывающих на эту тему.

11. Templar

Я, б не радив там багато купляти. Контроль може не пропустити... Був випадок на Тімішуарі

12. Mazerati

до Львова можна везти все:) ну майже все...
    ми раз провезли таке [​IMG]
    6,5 кг ;)

13. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

А анти-рекламу не можна? У Швеції прикидаєтесь дресированими мавпочками, їм що УКраіна, що Бангладеш. Наркотик і ножі маєш? Ті ж узбеки, тільки блондини.
    Дівчата, падайте! Такі татуйовані накачані хлопці! Ритка хотіла залишитися, ледве відвіз.

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

о_О

Мій пересвяткований мозок відмовляється сприймати цю інформацію...

• Подобається Подобається x 8
  15. Templar

Я, спочатку подумав, що то гугл мені переклад робив.

16. Templar

Їду по вулиці, обмеження 40, на спідометрі 50, за мною колона чоловік 5))))
    Там по вулиці мінімум 70 ганяють....
    Я, собі пригадав як моя мама їм всім каже: "Пішли нах3р"... Там просто повороти круті, і машини з багатьох вилітають, апассна однако.

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Вчора увечері їхали в Славське, враження таке, що назустріч їхав цілий Київ. )

Погода була вельми нельотна, але в самому Славському падав лапатий сніг, перед будинком культури світилась ялинка, і цілий вечір для нас грав Очеретяний кіт. :)

18. Chaldon

Нуу и что скажу?
    Приветствую! :)

19. Mazerati

Де там ???

20. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Здравствуйте, уважаемые!
    Лениво за работу браться, но надо!
    У нас наконец-то выпал снег. Уже и не ждали.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)