Доброзичливі балачки про все і ні про що (3)

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Chaldon, 30 вер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Locke

Locke невиправний реаліст

Причому так, що Вам так не вдасться навіть при великому бажанні. :) А мені і подавно.

• Подобається Подобається x 2
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Locke,навіть не пробую,все одно так не зможу

я видно шось пропустив поки добирався до хати,Вітер кого так сильно образив? :dntknw:Аудуна?

3. ENNI

ENNI Well-Known Member

Доброї ночі, дорогі форумівці!!!

• Подобається Подобається x 7
  4. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Доброї ночі і Вам)))-давно хотіла Вас запитати (якщо звісно будете мати бажання мені відповісти):скільки років Ви уже вчителюєте?які предмети викладаєте?(якщо я не помиляюся,то Ви вчите 1-4 класи)?,і чи у Вас ніколи не було бажання змінити професію?

• Подобається Подобається x 6
  5. ENNI

ENNI Well-Known Member

Звичайно, відповім. На педагогічній ниві працюю вже 11 років. Є вчителем початкових класів. Хоча маю ще одну спеціалізацію - викладач біології та хімії. На цьому поприщі, паралельно з початковими класами пропрацювала 3 роки. Але то не зовсім моє.
    Раніше не було такого бажання, бо я дійсно обирала професію за покликом душі. Але час минає, і діти вже інші. Батьки також. Іноді хочеться все покинути. Але розумію, що і дітей хтось має вчити.

• Подобається Подобається x 10
  6. IRUSKA*8

Дякую Вам за відповідь-КОЛЕГО))))

7. ENNI

ENNI Well-Known Member

А скільки Ви років працюєте?

8. IRUSKA*8

з 2006р..але 2 р. була в декреті,та й викладаю я англ. мову....просто,цього тижня мала можливість піти зі школи,але ...не пішла)))

9. ENNI

ENNI Well-Known Member

Якщо ви вже зробили свій вибір, то бажаю вам терпіння( бо воно, ох, як потрібне), наснаги, творчих злетів та високої зарплати( що дуже актуальне в наш час)!!!

---------- Додано в 00:38 ---------- Попередній допис був написаний в 00:16 ----------
    Спокійної всім ночі!!! Солодких снів!!!

10. ENNI

ENNI Well-Known Member

Всім привіт!

• Подобається Подобається x 8
  11. Locke

Locke невиправний реаліст

Та не знаю, що з Вітром сталося. Бо події так швидко розгортаються, що коли хочеш встигати за всім, то певно не треба ні спати, ні їсти, ні додому ходити. :)
    А ті дописи, які містять образи чи щось інше витираються, тому і не здогадуюся що там відбулося.

---------- Додано в 09:58 ---------- Попередній допис був написаний в 09:58 ----------

Дякую! І вам хорошого дня і чудового настрою!

• Подобається Подобається x 9
  12. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Добрий день - добрим людям!!!
    А у нас, в будинку, включають опалення :dance2::yahoo: Може до вечора прогріється...
    Треба виходити з дому по справах, а за вікном так холодно і сиро, що "відтягую час".

13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Я вам скажу.
    Звичайні геофізичні явища.
    Не зачинили вчасно і щільно банні двері. А осінь, депресняк, підвищена вологість. На форумі котрий тиждень зайві випари, які сконцентрувалися у грозові хмари...
    Та замучився Вітер ті хмари носити, розриватися між зонами тиску в ПП. Рвонув у Салун. Накопичилася енергія і бабахнуло. Миттєва гроза, блискавка, злива...
    Не сумніваюся, що внормується за пару днів. Грози для нас - не тривале, не типове явище.

Останнє редагування: 15 жов 2011
    • Подобається Подобається x 4
  14. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Вот я вчерась, сидел, пялился на монитор, читал комментарии и решил хорошим людям разослать видео приветствие.
    Тоже бабахнуло.
    http://www.youtube.com/watch?v=cho0aFmyWPo

• Подобається Подобається x 19
  15. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Доброе утро)) Чалдон - :good:

16. Nevermind

Nevermind Просто персона

А хорошая идея. :good: Думаю, через несколько лет формат форумов перерастет в такие видео-конференции.

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Разів двадцять передивилась. :) Сижу і либлюсь.

Усім доброго дня!

Вітру також. правила для всіх одні, на жаль.

• Подобається Подобається x 8
  18. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

:))) Я не знаю, как кто - а мы, девочки, весь эфир займем))))
    Так хоть мужеская часть втискивается периодически))))

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не лукавте....

20. Nevermind

Nevermind Просто персона

Мне кажется, мужчинам как-то в этом деле проще... Потому что я вряд ли стала себя снимать на камеру в обычном домашнем виде, в котором я есть сейчас: в прозрачном пеньюаре, не накрашенная... :pardon:

• Подобається Подобається x 10
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)