Доброзичливі балачки про все і ні про що (3)

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Chaldon, 30 вер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

Приїжджий на форумівку!!!!!

• Подобається Подобається x 1
  2. Fon

Fon whom how

і зову, знову мене не перестає дивувати наша країна, її люди і їхні прості речі ))
    чи не помічали ви, що кожного року буквально за 2 тижні до початку поалювального сезону посеред вашого двору, чи по дорозі додому зявляється велика яма, екскаватор і купа замусолених робітників. і вже через декілька днів, коли робота зроблена але.. асфальту ще немає, от тоді рясно випадає дощик і перетворює всі підходи до дому на непрохідні болота. вуаля :)))
    отжи: як не крути, існує якась підла потойбічна сила, що заважає нам жиріти і жити спокійно. тому вона робить малюсеньки дірки в водопроводах, заставляє якусь зачухану нікому невідому інтернет контору тягнути нікому не потрібний кабель кудись туди де ніхто вже не живе, а тим більше інтернету не потребує, перекопуючи ваш двір, вашу зручну асфальтову дорогу, і залишає вам бруднючі мешти і купку брудної лайки :))
    це вказує що закон підлості завуальований під винахід дарвіна таки існує насправді і йолкі палкі, що тут душою кривити, внаслідок цього ми і виживаєм в цьому гівняному світі :sad:

• Подобається Подобається x 2
  3. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Дякую),але малого в таку погоду не "потаскаю" з собою,тому буду з вами думками:) і в очікуванні фотозвітиків)))-гарно вам "посидіти"...п.с багато не пийте:drinks:

4. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Ненавижу болеть, а приходится)) Малая с температурой, теперь я ещё...Капец, даже ФМ не слышу от кашля.
    Эммм....зато на уроках МОЛЧУУУ)
    Всем привет!

• Подобається Подобається x 7
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Учні мабуть радіііі :)

• Подобається Подобається x 4
  6. Luna

:))) Мабуть) Але скажу тобі - у хворих вителів контрольні часто:blush: Щоб мати нагоду мовчати))

• Подобається Подобається x 5
  7. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Хоть и больные. Приютили бы на коврике в прихожей. Я один сегодня...

• Подобається Подобається x 3
  8. Luna

Зачем на коврике???? Что ж мы...негодяи какие негостеприимные? Цепляем маску - и за стол)))
    Ой...в маске за столом как-то совсем изуверски выходит))

9. Fon

Fon whom how

довго рився, ніяк не найду вітку - барахолка
    продається карма: 1210 великих пальців і 3 кухлі пива, спортивний костюм ніке чорно-червоний, дуже красівий, фотоапарат зініт-11, нокія 6230, 2 кружки з абсрактим виглядом птіц, ремінь шкіряний китайський із замінника шкірзамінника, 2 пачки фотографій формату пів а4 з дівчатами шо мені колись позували і забули забрати ті фоткі, півбанки фарби радіаторної тіккуріла (якщо довго бавитись в маляра то на ранок іде носом кров), комплєк запальничок крікет, кліпер, зіппа і ше така блатна французька можна якою можна зробити голосно - ЦИК!!! і привернути до себе увагу на модній вечірці якоїсь файної дівулі, експандер кістєвой, чорний чуток тріснутий, напевно буде файни для дівчат, півмішка гіпсо-штукатрукі стабіл універсал, півбанки лаку кольору палісандр, штапік для вікна 110 см, нелакований, така пінопластова багєтіна на між стелею і стіною - 2 метри, узор дуже красівий, і веселий грецький задор викликає, 32х40 см плівка псевдо темний горіх, покривати меблю, півбалкона яблук і великий кульок грецьких горіхів (у кожнім семім сюрприз - вакуум), рулєтка раритетна, югославська, перших 10 см стерлись, повний кульок старих дірявих шкарпеток неспарених, ну штук 25 там точно є, переважно чорні..
    все це разом продаю, а краще міняю на фотоапарат кенон 540 Де кіт..

10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Побільше часнику і цибулі, ніякої маски не треба буде:)

11. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

то есть целоваться сегодня не будем?
    Без прелюдий. Как барашек с овечкой? о_О

12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

13. terRen

terRen Дуже важлива персона

Якщо будуть їсти всі , то і цілуватися буде не так страшно...:mocking:

14. Nevermind

Nevermind Просто персона

Пятница, а вместо традиционной помывки Полковника в баню почему-то попал пан Northwind. :dntknw:

15. Luna

Упс...Нельзя ни на минутку даже к таблеткам уходить....приходишь - полный штиль, и Ветра нет((
    Кхе...Сколько может влезть в человека горячего чаю?

• Подобається Подобається x 7
  16. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Я теж щойно зайшла і не повірила власним очам: як таке сталося, що Вітер опинився в бані???

• Подобається Подобається x 6
  17. Полковник

Полковник миється в бані

Предлагаю,пока парится смотрящий, устроить на этой ветке разборки и всё загадить.

• Подобається Подобається x 1
  18. Nevermind

Nevermind Просто персона

Не, низзя, он потом из бани выйдет и огорчится...

• Подобається Подобається x 5
  19. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Повеселило:)
    Цікавий вигляд у тих "птіц", напевно...:)))
    А справді, де кіт? :)

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

пізно п.Полковнику,вже загаджено...до нас

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)