Да они боятся друг друга. Мой Кузя боится, потому что новенький крупнее и старше, а питерский - потому что еще не освоился, видимо. Сейчас забрала Кузю и комнату закрыла, чтобы Рыжик хоть ночью спокойно спал.
Evg, а в Росії ж вже пішло на 3-ю ночі. Вас ще дружина не почала шукати? До речі, сьоні найкоротша ніч в році.
Ромовую бабу он мою хочет... с изюмом... не дам Ну все... белая глазурь "отлетела"... сожрал, я не успел отобрать...
А моя мене дістала! Виспалась, а тепер пісні співає ..заміж хоче.Вона хоче, а мені спати не дає. А я їм..бутери, чіпси, помідори...і ніколи нічого солодкого.
Мене сьогодні пригостили морозивом. Але мені майже нічого не дісталося ) Коти з двох боків обсіли і мало з рота не витягували...прийшлось поділитися )
Та ужас... я с его мисок никогда не ем а он позволяет себе... ---------- Додано в 02:20 ---------- Попередній допис був написаний в 02:18 ---------- Ага... вчера сыр у меня отобрал.
так, виправляйте, я не ображаюсь.. мову починаєш забувати ,хоча книжки читаю українкою різних авторів, сучасних ..Авжеж ,смажити.. Тут така справа , що в мене тільки тільки дід українською зі мною в дитинстві розмовляли , а батьки російською , та і у Харкові це рідкість.. хоча є знайомі ,що незважаючи ні на що усе своє життя розмовляли і розмовляють українською..як більш двох років тому стала писати знов на мові ( тільки у віршах) ,то знов думки у голові теж стали україномовними..Тепер зрозуміла що таке туга за мовою, душевна "нестача.."