Evg, может мне рыбок завести? ---------- Додано в 00:41 ---------- Попередній допис був написаний в 00:38 ---------- реклама Моршинської пішла
Приблизно тоже 5-7 років... але я зараз не про воду думаю Начиталась тут всього, і думаю, що б то з"їсти...
Ранком обов"язково кава і до обіду, як є можливість то так разів зо два-три, а потім чай, але тільки чорний і міцний.
Не треба ніяких сухарів. Все набагато простіше: 4 л води 1 л яблучного соку 2 ст лож розчинної кави 1 склянка цукру 1 ч лож сухих дріжджів Має постояти хоча б 8 годин. Роблю завжди звечора. Квас - п"єш і хочеться!
Аліас, ти що мої думки читаєш, чи в тебе вебка стоїть ... вже хліб з маслом готовий, мию помідорку. До речі дуже люблю таку канапку.
Начинается... ночь... ---------- Додано в 01:57 ---------- Попередній допис був написаний в 01:56 ---------- Под кровать загляни...
Яке істи в 1 ночі? Я от якраз застелила чисту, свіжу постіль, валяюся в ліжку і балдію IQ 440 Energie
Я теж вас начиталася - і згадала, що вже 3 год дня, а я ще нічо нині не їла і пішла собі вареників підсмажила і з шкварочками, і з холодною сметанкою з цибулькою... смакота!
Я то зазвичай вночі не їм але буває і таке - шлунок просить... бо в такий час спати треба, а не форум читати