відіб'ємо! та і адмін на будівництві.. головний суперник до речі , в нього цікава тема, згадала як самі будувалися))) і порада що треба дають, може собі на майбутнє згодяться. ---------- Додано в 19:34 ---------- Попередній допис був написаний в 19:27 ---------- та воно зрозуміло тепер з кого кіт приклад взяв.
Evg,ото кульбіти ! а локшина мівіна є ? чи як там вас у РФ --дошиРак. О, є тема.. не переносіть у кулінарію ділимося хто які настойки робить, напої..Бо як кажусь смачна їжа та напої то є гостинність та "змащування" для доброї бесіди. Я ось тут квасу хочу з пакета наколотити , бо лінощі жарити сухарі .ги))
Компот... глинтвейн еще... зимой. ---------- Додано в 23:10 ---------- Попередній допис був написаний в 23:08 ----------
Лінуюся або ліньки - так правильно українською Конструкція "лінощі жарити" швидко видає російськомовного Отакий я шпійон Я по доброму!
Чего...:empathy: Вот тестик с кулуаров утащил http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=2773310&postcount=1023
Аліас, не повіриш, але в мене також, Моршинська "слабогазована"-(зелена) Та все ж, найулюбленіший напій - чай, кава.
І в мене! Вже 7 років І чоловіка підсадила Він сміється, що туди щось додають, бо лише Моршинську слабогазовану хоче Щоправда, він ще і кип"ячену воду п"є. В найкраща вода - то з криниці!