Evg, у Вас добрые глаза) такой человек не может быть плохим) это не комплимент, а констатация факта) ---------- Додано в 18:42 ---------- Попередній допис був написаний в 18:41 ---------- применяли пытки?
закохували до нестями. ---------- Додано в 18:49 ---------- Попередній допис був написаний в 18:46 ---------- який кіт такий і хазяїни . Вам нас не ввести в оману.
Я бываю очень злой... это правда ---------- Додано в 19:57 ---------- Попередній допис був написаний в 19:56 ---------- В этой жизни лучше не к кому не "привыкать"
пока не прочувствую - не поверю) ---------- Додано в 18:59 ---------- Попередній допис був написаний в 18:57 ---------- я к мужчинам не могу привыкнуть - это факт, а к котам невозможно иначе))
то є припущення, не знаю де.. але щось відбулось. там у "харківських" взагалі дівчата ревниві, що і не заходи. може от і виписали , щоб не шлендався де -інде. (Evg, ви ж я зрозуміла ,чоловік з гумором. )
Будьмо!! ну що - клиент созрел (с) робимо культ особистості. від вас ,лише відповідати на питання , ну і про кота трохи терти ..
Мама дАрАгАя, оце взяли Женика в оборот! Користуються тим, що залишились в трьох і відірвалися на повну Evg, Ви не розслабляйтесь тут Вам не там ) ---------- Додано в 19:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:16 ---------- Часто перепадало від місцевих?
Это образно... ---------- Додано в 20:21 ---------- Попередній допис був написаний в 20:18 ---------- Я напрягаться не умею...