"Сахарная" Нє, не в августі.З середини літа якраз. Для кукурудзи ще ранувато, звичайно.. Може вони її під плівку садили. У моєї баби ще немає.
А я "приплюстнутые" персики люблю... не знаю как они называются... ---------- Додано в 14:36 ---------- Попередній допис був написаний в 14:34 ---------- Ну да... значит в середине июля... Не забыл еще..
А я вже хочу спеки, бо то єдиний період в році, коли я не мерзну. А в нас небо хмарами затягнуло, холодний вітер і я щось подумую про витягання осінніх светрів.
ай ,нехай... то хочаб можна лимонаду з льодом зробити , чи під вітерцем прохолодним полежати, від вентилятора , у озері /річці ніжонько помочит , а чай і взимку можна попити))) зараз навіть риба на дно пішла грітися.. )))
Та не верто. Через пару днів буде жарко. А я хочу всі справи владнати які потребують перебування на вулиці, поки сонце здуріло.
і гуляти вночі , влітку , зорі розглядати , коли тепло навколо огортає у свої обійми, а вранці пташки співають , бо усі вікна відчинені навстіж , що аж легкий вітерець стелиться по підлозі..
хм.. в Харкові , по метеопрогу , до 30 червня така погода, а в нас він рідко помиляється, бо одна із найстаріших станцій знаходиться...дуже досвідченні фахівці.. ---------- Додано в 14:14 ---------- Попередній допис був написаний в 14:03 ---------- Вітаннячко! ще тиждень дощу ..і можна такі одягати
......коли липке тепло огортає, душить у своїх обіймах, не даючи вдихнути на повні груди, пташки співають тільки вранці , а вдень ховаються у тінь і відкривши дзьоба часто-часто хекають ) вікна закриті через працюючі кондиціонери, а якщо відкрити, то разом з пилом до квартири ллється густе, гаряче, розплавлене повітря...і ні одна волосинка не ворухнеться.....Літо
так не завжди ж вам смачно ,от зараз вам добре , а мені погано , холодно , аж пальці на ногах змерзли.. вже 3 склянка чаю . ---------- Додано в 17:50 ---------- Попередній допис був написаний в 17:49 ---------- Evg,то в вас в Пітері такі паті на кроватИ.
та вчора зробила випадково майже 5 літрів окрошки , що робити?? авжеж можна підігріти , згадалось щось ,був знайомий -співак , так він щоб берегти "горло-голос" завжди її грів, ото була для мене новина ))))
В данный момент... только кот. ---------- Додано в 19:15 ---------- Попередній допис був написаний в 19:11 ---------- Опять "про Це"... про еду