Бррр! Я б так не змогла Це ж яка кислючість ? ---------- Додано в 23:24 ---------- Попередній допис був написаний в 23:21 ---------- Вишні -10 картопля - 6 - 7.50 кабачки - 3 кріп - 2 огірки 7-9 помідори 16-23 полуниці 16 - 25 цибуля - 10
у мене, як тільки виходжу на вулицю, починають текти сльози))) через хвилин 10 проходить)) але дехто думає, що плачу)))) поняття не маю чого так реагують очі) ---------- Додано в 23:26 ---------- Попередній допис був написаний в 23:25 ---------- торгівля йде повним ходом))) хто дешевше?
Они же рядом... все время говорят - ты куда из за стола... опять на форум "побежал" ---------- Додано в 00:44 ---------- Попередній допис був написаний в 00:42 ---------- : ( Волнения...?
ага....вирішили тому інших спокусити. люто - лютую ! бо так смачно написано . а воно ж після тренування жор.. в мене , та не можна , от і залишається чай з чаєм )))
треба абстрагуватись) я так само люблю понервувати, коли треба і коли не треба, але вже накрутила себе)) а після того, як вилікувала язву, зрозуміла, що більше такою дурною не буду) пи.си. и пусть весь мир подождет...
---------- Додано в 01:00 ---------- Попередній допис був написаний в 00:59 ---------- Это с работой не связано...