У нас вже смородина повним ходом продається, от тільки чорниці не везуть чомусь ---------- Додано в 22:43 ---------- Попередній допис був написаний в 22:42 ---------- Таке буває тільки в дитинстві і то коли абрикоси за чужим парканом )
Дык, хто ж зелепуху не вкушал по детству Мы даже какую-то разновидность акации на Дальнем Востоке точили, как зайцЫ - вкуснее ничего и не упомню
Не... у нас свои были, желтые сыпались под ноги... не ел. А вот когда только...только зазеленели... до аскомы В дитинствi... это да ============== А это за окном..
а как после них стул, ничего? ---------- Додано в 23:01 ---------- Попередній допис був написаний в 23:00 ---------- вид обалденный) меняемся не глядя ---------- Додано в 23:02 ---------- Попередній допис був написаний в 23:01 ---------- и у меня третий) а ветки в окна бьются)
Все нормально было... несмотря на "страшные" предупреждения "взрослых"... И зеленкой никогда не пользовались, подорожник... лучшее "лекарство...
да, помню, в детстве коленки разбили, подорожник приклеили и дальше бегать))) через пару деньков и следа нет)) а сейчас? упала растяпа на дороге, колено разбила, примочки, мази...год прошел, а след остался
а еще шелковица... огромная, черная - вчера дерево объедала, а дети мои на меня смотрели как на умалишенную - не понять им всей романтики.
Ой, я после Харькова... лет семь "привыкал", все домой хотел в тепло... Теперь уже все... "тепла" не надо
Скажу чесно, мені теж, ще з Далекого Сходу пірамідальні пам’ятаю, пух по дорогах палили А роки зо два-три алергію таки дістав. Хоча й не виключаю, що дехто попчихати любить
та то схоже не тополя, я не знаю як це дерево зветься."Тополя" то я так називаю. У нас в місті немає тих, від яких пух летить. А от коли навчалась в Кіровограді ...мама дорогАя! Ось таке дерево
А я на вечерю наготувала стейків, зварила молоду картопельку з сметанкою і кропом, зробила салат і ще маю 2 кг вишень Щоправда, вечеряв чоловік лише, бо я так пізно вже не їм Я їм вишні і запиваю квасом
Біля мого будинку якраз такі ростуть Біля мого будинку в кіоску чорниця 32 кг сьогодні була Вишні по 17 грн. Картопля від 5 до 9, кабачок 5-6 грн, кріп 2 грн, огірок 7-9 грн, помідори 18-22 грн.