"Пиво з дерунами" - чисто Львовское меню, кстати! А названия у них есть и другие "деруни", "картопляники", "тертяники", "кремзлики". На Камчатке на корабле как сделал на день рождения мой - чтоб так ЛОПАЛИ что-то узбеки и пр. азиаты с горцами я и не видел
А я люблю з сиром Москалику можна я з Вас змавпую? Доброго вечора всім добрим людям!... І не добрим теж
Я пісочні не люблю. будуть справжні...якщо лінь мене "не одолеет" Мабуть нічого завтра не буде я палець порізала тепер тільки можу за компом працювати ....
---------- Додано в 21:50 ---------- Попередній допис був написаний в 21:50 ---------- чим порізала? надіюсь, не сокирою?)))) ---------- Додано в 21:52 ---------- Попередній допис був написаний в 21:50 ---------- організм вареники ліпити не хоче
Я її не різала, вона сама ....болить а його ніхто не примушує. Не хочеш - не ліпи. Мама є для того Форум люблю Ось сидю...отвлекаюсь ) У нас так холодно, що я аж вікна позакривала. Але нехай буде краще холодно, ніж жарко
Но это понятно... но мы же на пальчик подуть не сможем... ---------- Додано в 23:25 ---------- Попередній допис був написаний в 23:23 ---------- А у меня радуга за окном...
Добрые... ---------- Додано в 23:32 ---------- Попередній допис був написаний в 23:30 ---------- У меня тоже, только с третьего этажа не дотянусь... и "поспеет" не скоро