нічого , Evg, такий ....чоловік.. що дасть прикурити, дай боже )))) О , тема для ночі: Виник дискусія що сільські діти раніше "зріють" фізіологічно аніж їх міські однолітки.. Пригадала свої 11-14 років, щось дуже все було по-дитячому , романтично і цнотливо , поправка --я міська )) Гадаєте треба все ж таки дитину від цього "берегти" ,віддавати в секції ..тощо , чи все ж таки віддати на розсуд природи? ---------- Додано в 00:38 ---------- Попередній допис був написаний в 00:33 ---------- ото приколіст тато.
Як на мене, то це не відповідає дійсності. Говорю Вам як сільська дитина і теперішня містянка Ті діти, яких я бачу Львові, і їх однолітки, яких бачу в селі, абсолютно нічим не відрізняються. Можливо, в фізичному плані сільські діти трохи сильніші через роботу на городах і по господарці, але в плані...кхм...фізіології вони однаковісінькі.
---------- Додано в 02:04 ---------- Попередній допис був написаний в 01:55 ---------- Да... если тучами не затянуто... А я уже отвык за 30 лет от Харьковских, как приезжаю... темные южные ночи тоже уже "явище" особенно южное небо в звездах (могу на балконе "часами" смотреть на созвездия.... у нас такого никогда не увидишь А на той недели летал в Мурманск... там вообще полярный день... солнце за горизонт не заходит... так на небе и "крутится" 24 часа Везде интересно... людей бы хороших.
морально не готові, але ж треба пояснювати . пПам'ятаю що у школі , на уроках статевого виховання, вчителька біології навіть секс заміняла " це" ...а ми на перерві лише реготали з неї))) , і це вже відбувалося коли "був секс " , на при кінці 90х.
так тому і питаю , бо от знайомий теж з села , розповідає що там інші відносини , і у цих справах теж.. сама у гості підлітком їздила .. мене вразило які були вони розвинуті на тему статевих відносин у свої 14-16 років, коли у нашій міській компанії навіть натяки були не зовсім доречні..Авжеж можна це віднести на коло спілкування , ( аж ні як не маю на меті снобські звички проявити), і тут ще ж тоді виявляється трохи парадокс , у селі ж усі про всіх знають ,тобто теоретично "розпуста" повинна бути більш доступна для міських , з боку моралі..
:dancer: https://www.youtube.com/watch?v=KoqYHDiB6ew О , так ! дуже зоряне.. непамятаю поснення ,А саме у дуже жаркі ночі , небо таке рясне зорями , мов над тобою зависли, та і чумацький шлях мов молоко хтось пролив . ЗИ: А фоточки будуть з МУРррманьска? цікаво що там та як, як живе , чим люд, які думки ? Неначе розповідали про Новосибірськ, інтелектуальне місто ... та пропаганда працює ПУ добре.. ехх знов політичне.. ---------- Додано в 01:32 ---------- Попередній допис був написаний в 01:30 ---------- "статеві відносини" це ж не слова : секс , коїтус ... які не вимовлялися у голос.
Погода была не "очень"... +3 так шо особо не снималось... (несколько есть... но не сегодня). Люди там хорошие...( даже лучше чем наши питерские... ну на мой личный взгляд конечно). А на счет Неньки, тут везде "тяжело"... "пропаганда" после первого обмена мнений... "обходили" стороной....
окей)) В мене стійке переконання що люди всюди однакові по суті, різниця лише у рівні моралі та культурним звичкам. Але чомусь ( на себе не приміряйте ...не до вас обвинувачення), згадується ще з дитинства ,в "Росії" українців ( хоча і інших народив СРСР таке ставлення було) як до другосортних ; останній раз , вже у РФ , у 2007 це відчутно і розуміло стало , що ніякої терплячості немає ..ми дійсно вже не "брати" , політика зробила свою ідеологічну "справу", гадаю навіть американців переплюнули в цьому. http://tests.mixnews.lv/ru/tests/v-kakuju-gruppu-tebja-mogli-bi-vzjatj/ja2yqad_455964/ В мене U2 , мабуть в них немає Тake that https://www.youtube.com/watch?v=TxEVPe7XMcs
Я так не "думаю"... прожив здесь уже 30 лет... у меня есть какие-то мысли на этот счет, но уже поздно, и "тема" вроде не та... Будет "охота" и настроение... еще "поболтаем"