розповім я вам як я їздив до Польщі остатній раз. Захотів купити в Польщі кірточку і зразу піпівнити, щоб мати нет повсюду. Зайшов до склепу, а там така собі блондинка... нічо.. слово за слово... дійшло до того, що вона почала мене розпитувати, які мої улюблені польські актори. я назвав парочку, а вона: - як вам Цезарек Пазура? А очі світяться.... ух!!! А я так... спокійно... уста в подкову кажу: - нє єстем в шалєствє от нєго, алє.... - правда он єст трохи дзівни(дивний)? Блін... а я мушу викручуватися... Я так з дві години простояв коло тої кобіти і так не активізував картки... тільки мозги пудрила...
я ж, хто ще? ---------- Додано в 00:09 ---------- Попередній допис був написаний в 00:05 ---------- Так, тре Аліас приїхати на навчання укр. мови до Львова.
Азаров, ти? От тільки ми цього й не зрозуміли! а то все так...мєлочь За стільки років ніхто так не казав А чому сусідським? та вже краще до вас їхати польську вчити
Скориставшись довгим літним днем, ми з дружиною і старим другом поїхали на розвідку на річку Козинку, провідати місця літніх тусівок. Чотири калюжі з коліями вантажівок я подолав. Далі пішли пішки. Заради розвідки такий трофі-рейд здався мені невиправданим. І на березі десь за 500 метрів бачимо... Ладу-99! ЯК ВОНИ ТУДИ ЗАЇХАЛИ? Я побіг побалакати з водієм. Підходжу - машинка тюнінгована під бездоріжжя, але чиста, вікна тоновані понад міру. І нікого нема. Підійшов до води - ніяких слідів купання або риболовлі. Йду далі - пісок, глухий паркан будівництва. Намагався вичислити по слідах. Вийшло низьке сонце з-за хмаринки і я побачив крізь тонування що в машинці люди займаються коханням. Це ж треба було стільки йти заболоченою місцевістю, щоби не мати змоги запитати дорогу...