ех, після цих пісень вже не мурашки...слони табунами по серцю бігають ---------- Додано в 22:01 ---------- Попередній допис був написаний в 22:00 ---------- якщо чесно, у мене зараз відчуття, що їсти я не буду ще тиждень ---------- Додано в 22:01 ---------- Попередній допис був написаний в 22:01 ---------- не примазуйтесь, то моя улюблена
Іспанка, мені мужчини сподобались) при чому всі чотири то нормально, а? ---------- Додано в 22:11 ---------- Попередній допис був написаний в 22:09 ---------- а я жадіна) в дитинстві казали...жадіна-говядіна, в попі перекладіна ---------- Додано в 22:22 ---------- Попередній допис був написаний в 22:11 ---------- ще одна романтика... https://www.youtube.com/watch?v=WsoFDDY4E2k
страшенно подобається мені польська мова) деколи здається, що в минулому житті була полькою) ---------- Додано в 22:34 ---------- Попередній допис був написаний в 22:33 ---------- так, давайте чесно поділимо пополам
товаришу морзе більше не наливати)) ---------- Додано в 22:43 ---------- Попередній допис був написаний в 22:41 ---------- а мені значить, зрадливих блондинів?
То треба йти в іншу гілку "алкоголічну" а мені ліньки. Я підозрюю, що в моїх сусідів знизу і збоку теж слони по тілу бікають, бо О.Е це те, що гримить на всю катушку кожного дня. А щоб добити кацапів-пенсіонерів я ще роблю контрольний в голову - включаю Гімн України )