Вітре, ти ж мудрий чоловік, стільки разів був в Україні, спілкувався вживу і на форумі читаєш дописи, кричиш про друзів українців, а таке "мелеш" щоб не сказати гірше Інколи думаю, що під твоїм ніком пише інша людина, або...
NorthWind, скажіть чесно, Ви випили і немало? Україну у вас вкрали? так напевно і ху*ло ваше думає...тому і намагається втримати, що є сил...Україна наша, а ваша - Раша...якщо грубо не висловлюватись
Нагадую всім, що Балачки тут доброзичливі. Хочете поговорити про політику - ласкаво просимо у відповідний розділ
Блін, отпуск у нього вкрали А те, що вони життя українців крадуть то нічого! От тутт все їхнє імперське "вєлічіє" ..і вони всі в ньому.... Ех, як хочеться тільки гарних новин, позитиву, романтики. Карочє, народ, давайте заїмо нерви тортиком
Як я зрозуміла, Бамбук все ж щось чудив на форумі? Бо я насилу сюди попала Датабаза не пускала ) Всім привіт! А погодка тільки спати..
понеділок завжди важкий день))) а сьогодні йду після роботи на день народження)) чекайте мене нетверезою і співаючою пісні)))))
скоріше) ми ж скромно в кафе на пару годинок) ---------- Додано в 17:46 ---------- Попередній допис був написаний в 17:45 ---------- пізно, вже виріс))) тому буду їсти все-все ---------- Додано в 17:47 ---------- Попередній допис був написаний в 17:46 ---------- туди я впаду потім))) носом в салат