дивно, що я ще не миюсь) ---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:59 ---------- Evg, де ж Ви пропадали? Я за Вами аж скучила, чесне слово)
На "юг" слетал... ---------- Додано в 00:22 ---------- Попередній допис був написаний в 00:20 ---------- По совокупности...
та я теж просто гість) і деколи ледве стримую себе, щоб не написати такого, за що можна митись вічно)) є тут доброзичливці, у яких на мене алергія)))) ---------- Додано в 23:27 ---------- Попередній допис був написаний в 23:27 ---------- це куди?)) давайте фотозвіт)))
Та за великим рахунком, ми тут на землі всі лише гості А в кого алергія, то якраз тому і митись треба, щоб "язик не свербів"
Ну не совсем... сейчас черемуха цветет... весна пришла Солнце за горизонт не заходит... полярный день...
Приехал из Харькова парнишка, ухаживает за дочкой уже второй год. Интеллигентный, с греческим профилем блондин. Инка бесится, между нашими странами война! Харьковский тоже бесится: Что делим? Я готов к такому зятю. Беды бы не было... Делать - то что? Золотые ребята, Какое говно - война!!!
Guelder Roze, и, кстати, пусть действительно будет так. Кто посоветует, резал помидоры, поранил мочку носа, кровь не остановить, кто знает как?
---------- Додано в 10:56 ---------- Попередній допис був написаний в 10:56 ---------- я б порадила Вам не брати ріжучі предмети до рук
Накачай хенесси самогоном и сразу все вопросы отпадут. ---------- Додано в 11:38 ---------- Попередній допис був написаний в 11:35 ---------- Доброго дня всім добрим Людям!