Тоді я "рєдкій" садист, бо вмію мучити як десертами, так й хінкалями, солодким пловом або навіть бастурмою - останнє довго, але ЯКІ СПЕЦЕФЕКТИ!!! ---------- Додано в 00:18 ---------- Попередній допис був написаний в 00:12 ---------- Ніфіга собі... Шо ж Ви годні, коли "голова не болить"...? Це ж Моне з Оґюстом віддихают!
Я можу ще багато чого.Ось ще рулетик бісквітний з полуничкою Мммм, щось хінкалі мені запали ...але я їх ще не їла і ніколи не готувала
З журбою радість обнялись (с). То таки правду люди кажуть, що радість і біда поруч ходять. Вчора моя найліпша, найфайніша, найрідніша подружка стала мамою - народила малесеньку дівчинку, для якої я скоро стану хресною мамою. Тішуся неймовірно! А сьогодні близька подружка дитинства народила хлопчика Я навіть його бачила через вікно:dancer: До речі, нарешті взнала, де ж то на Мечнікова той пологовий є Прийшла додому, сіла за комп читати новини і прочитала про збитий літак Вічна пам"ять загиблим...
Слава Йсу! Доброго дня всім добрим Людям! А де вештається пан "сплюхи!" ? Хто бачив? Коли він вже кнопку натисне, щоб го видко було на форумі, а то все у засаді...
Людоньки, доброго ранку Думала відіспатися, але не дали, як завжди. Зараз сушу голову і їду в пологовий до коліжанки
А вчера действительно полнолуние было таким, каким прописано при создании мира было. Я вышел в 3 ночи, если у нас это ночью назвать можно, в поле покурить. Не спалось. У меня на даче чисто поле перед домом. Огромный фонарь луны и ни одной звезды. Не люблю таких ночей. Когда вместо звезд красные огни телевышек. Вспомнился молодой Кинчев тогда почему-то. Может и вправду предвидел, да не предсказал? ---------- Додано в 18:42 ---------- Попередній допис був написаний в 18:40 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=6rwO8suvqCg
Доброго! Щось такий вечір важкий...нажерлася вареників з вишнями, смородиною та трускавками, зараз лопну! )
Для старожилів форум, як другий дім. Гості тут довго не затримуються... модератори всіх в баню спроваджують