Слава навіки! Жуки Чарівник збирав ще досвіта(поки сплять ), доїдают й бульбу й нерви тещі з тестем ---------- Додано в 11:42 ---------- Попередній допис був написаний в 11:37 ---------- То дуже добрий сон! То друг спонукає на щось, а дехто впирається
13 - моє щасливе, і п"ятниця день - Божий, а голова весь день розколюється, нажерлася аналгетиків, напилася кави і сиджу, як наркоман мабуть, то таки повнолуння... Який добросердешний зять респект Мож* і правду кажете
Дякую. Я за тестя з тещею кому завгодно око виссу! Вони мені за всі роки "гі" не сказали, а поки служив навіть від городів був "звільнений" ними офіційно... Тепер надолужую, та я це люблю...
послухала трохи джаз-концерт на площі Ринок)) музика гарна, а глядачі (чи то слухачі)) ще цікавіші) оригінальна у нас молодь)
У мене теж голова як баняк.Напилася таблеток, лягла...а тут дві вчительки -подружки прийшли в гості. Спекла піцу....цукерки, кава...та й таке. Завтра йдемо в Стейк Хаус - у нас відкрився ресторанчик, всі хвалять...піду протестую. А ще помітила, що мій настрій залежить від АТО.Коли стріляють, звільнюють то й настрій кращий.
Не знаю як в кого, а в мене, як розіграється моя "царська хвороба" (гемікранія), тривалістю від 2 до 72 годин то навіть не завжди аналгетики знімають біль. А фрукти то сила, і ще чорний шоколад, краще за торти чи цукерки.
у мене самої літом мігрень в гості часто приходить) тому літа і не люблю) але шоколад тоді якраз не рекомендують)) каву з лимоном треба пити)))
Приємно читати, є ж лагідні тещі і свекрухи, а є хороші зяті і невістки. Шануйтесь Згадалось, Ромко завжди гарно відзивався про свою тещу писав, що вчора відійшла у вічність, нехай спочиває з Богом
Та ні ,я мала на увазі про користь шоколаду і що люблю його, а під час мігрені, не те що шоколад, тут навіть дивитися на будь-яку їжу не можу. А ще добре пити чай з м"яти, тошноту знімає.
Аліас, то твоя сьогоднішня піца? То можна і я кусочок? Карабіне, сьогодні ж не просто "тяпниця", а "тяпниця - 13" "Завжди так не буде"
Ага, моя Пригощаю всіх. Купила спеціальну форму для випікання піци, у неї знизу дирочки і сама ледве в духовку поміщається. Одне задоволення в неї випікати