Ну і вмієш ти нагнати апетиту.... А я прийшла така "здохла", але пересилила себе, закинула прання, пропилососила і думаю, що ж то варити/пекти... мож то завтра буду... лінь
Привет...в кулуарах -эррорит.., видать мы вчера таки перенапрягли ветку роликами из ютьюба... Ну что дорогие-Поздравляю всех с Президентом, урра-надеюсь и верю...
Не знаю у кого как, но через ваши ролики у меня комп виснет Хотя не думаю, что ветка зависла именно из-за этого.
---------- Додано в 13:48 ---------- Попередній допис був написаний в 13:47 ---------- Ага... ну кто же еще
Доброго дня всім добрим Людям! Сонечко шкварить... Родина збирається на весілля, буде нас БІЛЬШЕ нині!
маленькая оперативная память...у мну -тоже подвисает... ---------- Додано в 13:02 ---------- Попередній допис був написаний в 13:01 ---------- я -не против...давайте-можно две... ---------- Додано в 13:03 ---------- Попередній допис був написаний в 13:02 ---------- конечно-вся беда от москалей... что за фильм???
Після показу інавгурації перейшла на інший канал - а там ху*ло щось телепає типу Україна-росія (ну як завжди) , але я звернула увагу на те, що в нього все обличчя вкрито червоними плямами, як при кропивниці. Мабуть нервує, сучара.
Здесь хоть не "разводите"... Вот для "беды"... сделал - http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=98932