У мене теж вже немає ) Вже всі в морозильнику. Завтра ще відро на варення, хоч я його і не люблю. Більше подобається блендернута заморожена полуниця.
А я вже в ліжку За вікном жеруться коти, в хаті тиша і я нарешті засну. Солодких всім снів! IQ 440 Energie
А я люблю тільки свіжу а якщо заморожую, то тільки ціленькою. Все, завтра куплю і наїмся ---------- Додано в 01:26 ---------- Попередній допис був написаний в 01:25 ---------- дякую! То, щоб ми носами по клавіатурі не клацали
А я не піду, бо й так щось бачу, що сьогодні зі сном проблеми будуть. Іспанко, солодких снів! Cмотри в окно... Ты видишь звезды? Они сияют в небесах... С них ангелы к тебе слетают, Чтоб не являлись в твоих снах Печаль, обида и ненастье,- Исчезли тихо без следов. И чтобы снилось только счастье, И много-много С Л А Д К И Х С Н О В !!!
Доброго ранку Доброзичливці! Сплют, чи шо? - Йти на роботу із закритими очима, чи все таки відкрию їх
https://www.youtube.com/watch?v=LCkMm0uMWyM ---------- Додано в 10:13 ---------- Попередній допис був написаний в 10:12 ---------- "А говоріл, романтік..."(с) Робот Вертер
Ну, день може і гарний, але не смачний поки я дійшла до тарілки з полуницею, то її розхопили Ще й сьогодні в останній день тижня, дурна робота попалася, то я неДобра зовсім
Чекаю на подругу. Спекла смачнющий бісківтний рулет з кремом і трускавками......охолоджується в холодильнику. На вулиці спекотища і вітрюганище!