А я тільки подивилася, і точна така думка промайнула Привіт! А в мене настрій двоякий Була приємна зустріч, тепла розмова за кавою, і так час сплив, що незчулися, як промайнуло дві години. А включила новини... - страшна реальність...
Я як подивилась відео де розстрілюють наших заложників не можу заспокоїтись. Реакція на все - сльози. Господи, коли це все скінчиться, коли перестануть гинути наші патріоти та коли настане розплата для ворога??????
Щось у мене сьогодні не той настрій. А треба брати себе в руки - завтра будуть гості. Подружка з Манчестера приїхала.
Похваліть мене хтось, бо мене просто розпирає від гордощів. Я нарешті серйозно взялася за свої зуби, переборола страх і пішла до стоматолога! Вже маю два поліковані зубчики і один відреставрований:dancer:
Думати думається, але й погане щось не виключається і не витирається з пам"яті... І у мене і чомусь не спиться О, всі двієчки
мій стоматолог казав: та я ще нічого не роблю, чого Ви вже трясетесь? а мені один вид інструментів страх навіває)) ---------- Додано в 00:25 ---------- Попередній допис був написаний в 00:25 ---------- вітаю) старички ви тут всі, не то що я))) ---------- Додано в 00:36 ---------- Попередній допис був написаний в 00:25 ---------- у мене враження, що вечір тільки почався...зате зранку завтра буду з закритими очима йти на роботу)
А хто казав, що вечір тільки починається, і спати пішла Аліас, не наганяй мені апетиту, слинка появилася, а полуниць то в мене немає