Я тут Ото все намагаюся себе змусити встати з крісла і застелити свіжу постіль, але наразі безуспішно
сама вічно начитаюсь тих жахів, надивлюсь...але то все вдень, а зараз давайте по солодкому тріснем?))) ---------- Додано в 00:02 ---------- Попередній допис був написаний в 00:00 ---------- тю, я давно лежу і ні до чого себе не примушую
Не можна мені Ех, не травіть душу, я і так зле виглядаю, а тут ще й ви з тортіками. Хлепчу воду і на картинку навіть не дивлюся
Іспанка, зле? що за дурниці, я на фото бачила красуню. всі ті дієти тільки настрій псують, і взагалі, ми всі найчарівніші і найпривабливіші) хай заздрять чоловіки))
А для чого ти її хлебчеш? І вобше, полюби себе і ні під кого не підлаштовуйся. Хто має полюбити, полюбить такою як ти є. Скільки того життя, щоб себе лишати задоволення?
Може хто й любе, а й не худих люблять. Чоловіки ж не собаки, щоб на кістки кидатись ) Ага, я свої вуха не люблю
от що можу сказати зі свого досвіду, так це те, що чекати, якраз не треба)) знаєте, як у фільмі "Мы не можем ждать милостей от природы, взять их у нее — наша задача" ---------- Додано в 00:34 ---------- Попередній допис був написаний в 00:33 ---------- я все життя була худюща, ніяка собака не кидалась, чесслово
ну а хіба ні? інакше нагліші тебе випередять ---------- Додано в 00:53 ---------- Попередній допис був написаний в 00:38 ---------- як хочете, а я ще по "картошці"