Evg, що це за кошмар)) я вчора на ніч подивилась на ніч фільм "Ріддік", після нього страшно ноги опускати з ліжка, раптом хтось схопить
На ніч треба щось легеньке, заспокійливе... "Жахи на вулиці в’язів", чи "Пункт призначення" вже на крайняк...
я взагалі жахи не дивлюсь, бо у мене нестійка нервова система ---------- Додано в 14:57 ---------- Попередній допис був написаний в 14:57 ---------- не можу, у мене там вже лежить молоток
Вообще на ночь надо смотреть не такое... а такое... и тогда тот, под кроватью... "покажется" не таким уж и страшным
Я думаю, що форум зломився без адмінової допомоги Ммм, краса Тот має бути не під ліжком, а на ліжку, поруч і не страшним
тоді страшно буде всім чоловікам у моєму під'їзді ---------- Додано в 15:12 ---------- Попередній допис був написаний в 15:11 ---------- та в темноті і так не видно, хай хоч якийсь буде
ага, а мені значить падай три рази за ніч, та? ---------- Додано в 15:23 ---------- Попередній допис був написаний в 15:23 ---------- та нє, мужик якийсь слизький пішов
Ага... колобки они такие, заберутся в сусеки... и там скребутся ---------- Додано в 16:29 ---------- Попередній допис був написаний в 16:26 ---------- Ну знаешь ли... шо бы утром не страшно вставать было... в ночи можно и пострадать... даже раза три я так считаю...
Привіт, народ! У вас тут весело, я бачу. Почитала - посміялась ) Вітаю всіх з літом! Пригощайтесь А мене Наталка (сестра-клон, для тих хто не в курсі) пригостила м"ятним морозивом. Враження, наче зубної пасти наїлася