Починайте будуватись. ---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:35 ---------- та я на пілоні не вмію Хоч танцями з 5-ти років займалась
та збираю поки, третій мішок ще не повний хто тут тебе просив такі танці?))) Карабін чи що?)) Виручку пополам
За що???? Значить я танцювати буду, а виручку ділити? Нєєєє: nea: не піде! Давайте тоді хоч мужчин зазивайте в зал, бо з двох виручки як кіт наплакав.
Alias, мені щоб закликати, треба кожному в профіль заглянути, бо я не знаю ху із ху Окрім, господаря улюбленого товстуна, пана Карабіна і ще пари панів))))))
А то, Карабін, по собі судить , - ранок - сплюхи, вечір - сплюхи, - а якщо всі сплять, то хто ж тоді за нас тут строчить повідомлення, танцює і співає
Ой, я щось так прочитала що то пан Карабін товстун і аж щелепа відвалилась. Думаю, невже на вирники сходив? Скільки можна спати, так всі сирники іншим дістануться
як мені добрееееее....Останній дзвінок, теплі, щирі слова від улюблених випускників (цього року випустила діток, яких вчила від 5 класу - мої найперші дітки. Як сьогодні пам"ятаю - я, студентка 5 курсу, 1 рік роботи в школі і ті несміливі малюченята...). А сьогодні -це дорослі панночки і паничі..Просльозиласяяяя...А ще були квіти і несподіваний подарунок. І навіть черговий втик від керівництва (бо НЮ винна, як завжди, у всіх бідах людства) не надто зіпсував настрій. Бульбашкиии! Шампанське! Свято! А ще усвідомила, що час летить і я старію...
Я так прочитала тричі, а тоді дійшло, як до жерафи, що товстун, то наш улюблений кіт вирники - це що ???
летить шалено, але за тим не треба сумувати, тільки робити висновки і діяти, немає часу на роздуми, повірте)
А ще був несподіваний подарунок від випускниці, теплі слова і бульбашкииии.. Багато бульбашок, шампанське і відпочинок! І ще сьогодні усвідомила, що старію...
вирники - то такі класні штуки, які я готую спеціально для пана Карабіна він мене замучив вже тими вирниками
)) ті хлопчики в моєму віці вже пузаті дядьки, а мені все здається, що я молода і зовсім не така як вони)) ---------- Додано в 22:04 ---------- Попередній допис був написаний в 22:04 ---------- і квітами хай ділиться)))