Дякую Та я особливо не переймаюся цим. Просто трохи дратує. Як ото комар, що дзищить біля вуха. У менетеж, хоч я й не була на останньому дзвонику. Зараз такий дощ у нас періщить, аж душа радується. Розцвіли макиу вазі - красота! А знаєте, що треба робити щоб маки не зів"ли у вазі? Треба міце зрізу обпалити над свічкою (просто над вогнем) і тоді вони будуть стояти і не зів"януть. А ті, що ще в пуп"янках - розцвітуть.
Не... это офисные "хлопчики" дождались конца рабочей недели... А на кордоне увы... похоже все гораздо проще, и "прыгать" не надо
Сьогодні мала по роботі біганину, трохи змокла , промерзла... Аліас, заходить "на десерт в балачки", я часто так само, а сьогодні щось понесло мене зразу... і ото Вітра знову поперло, що йому робиться. Вибачайте, але я спеціально пройшлася темою по дописах Що за манера, чіпатися зі своїм Я... і це пише людина, яка стільки років пише/читає український форум і неодноразово мав дружні форумівки, і такі вислови і думки мати в голові Своїм дописом, нижче, він чітко висловився... Ніхто тебе Вітре, не "лічив", а мабуть треба...
може краще все ж пити бо я не лише брейк не вмію, я умудряюсь стати на ноги всім у залі. хто знаходиться на відстані 3-х метрів від мене
З вами все ясно....тільки пити можете, ну і заспівати потім А що робити тим, хто не п"є? хм...буду їсти)