У меня по гороскопу она не продуктивная, так что и заморачиваться не буду. И вообще у меня командировка в чертову дыру на руках, так что мне всё пофиг.
Доброго ранку, доброзичливці! Зранку дощик вмив місто.Місто наповнилось липовим ароматом і заспівало Гімн України ! Як кожен свідомий громадянин своєї держави вважаю за кощунство валятися в ліжку коли в той момент всі учні шкіл тримають руку на серці .... Встала, виглянула за вікно...в гніздечку двоє пташеняток вже підросли (вони ростуть по годинах), напилася свіжого п"янкого повітря, дослухала Гімн, що лунав з двох шкіл. Сьогодні останній дзвоник. ..як давно це було ...Але в школу б я вже не пішла. Ніяких добрих згадок у мене про неї не залишилось. Включила комп.....заварила каву, пробіглася по новинах, останніх дописах на форумі. на десерт - Балачки. День почався....готуюсь до МК. Всім гарного літнього дня.!
Алиас, не в тему совсем, прости. Коллега вернулся из отпуска из Швеции. Там - родственники. Шведское телевиденнее освещает украинские события, будто Россия оккупировала Украину и хочет начать экспансию в странах, которые близ неё. Вы что, верите??? В теме про Варламова четко сказано. Посмотри.
Ви не в курсі, що Росія окупувала Крим , що російські бойовики та диверсанти засилаються на нашу територію і вбивають українців? У нас є причини не вірити?
Я, лично? Я оккупировал ваш Крым? Нах бы мне он сдался! Алиас, не смотри украинское телевидение. Заебали вы своей политкой, ненавижу. Дети гибнут. И убивают украинцев - украинцы. ---------- Додано в 11:31 ---------- Попередній допис був написаний в 11:26 ---------- Я, лично? Я оккупировал ваш Крым? Нах бы мне он сдался! Алиас, не смотри украинское телевидение. Заебали вы своей политкой, ненавижу. Дети гибнут. И убивают украинцев - украинцы. ---------- Додано в 11:38 ---------- Попередній допис був написаний в 11:31 ---------- В России не все суки. Зря на нормальных россиян бычешь, не мерь по отморозкам. Я не единожды был во Львове, не лечи, ага....
А на хуя визжали, когда первая чеченская? вторая чеченская? Сашко Билый? ---------- Додано в 11:57 ---------- Попередній допис був написаний в 11:47 ---------- Степлер уберите.
Доброго дня всім добрим Людям! ЗІ. А тебе, псих, якого "заграли" й "нєнавіжу" це НЕ СТОСУЄТЬСЯ - бамбук кури, ватнік! До дівчини з матами, - ні розуму, ні фантазії. ТЬХУ!
Мдааа, зразу видно, що п"ятниця у Вітра.Видно приняв "на грудь" і мати рікою полилися. ..."вєлікій могучій" Ви - Росія? Чому Ви весь час якаєте? От же ж справді, імперські амбіції. Ага, щас прям Кісільовтв почну дивитись Тільки гроби в Чечню і рашку йдуть. Проти нормальних росіян ніхто нічого не каже. Фу, ну й слово "бычешь" Ніколи не чула такого, крім Вас. І шо? ПиСи. Модератори, вибачте, не стрималась.
Тю... Взяла, скотина, дівчину роз`їла... Alias, та най йде на чужі руки, бережіть феншуй та ауру через нарциса, краще ось Вам
була на останньому дзвонику, змерзла як цуцик)) але настрій класний)) чомусь сьогодні всіх готова обійняти)) ну крім матюкливих дядьків