Мені колись тут порадили і допомогло за один раз. Тепер всім раджу. Оточуючі лікарі, напевно, голову сушать, хто то їм так бізнес перебиває. http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=436537&postcount=12
Я тут в куточку повишу до ранку Ото мене дьоргнуло погодитися на переклад статуту однієї корпорації....
Moskal Charivnik, Оля, дякую, ви справжні друзі, все спробую, бо зовсім розклеїлась і треба терміново склеюватись))
У меня какое-то печальное шоу сегодня. Внучке - годик, а я не рядом. Похороны бывшего коллеги, ребят отпустил попрощаться, а самому не отлучиться никак, специфика работы... День города, а температура +8, пасмурно, а пару дней назад было +30. Сегодня едва ли смогу с вами общаться, а вот хорошего дня искренне пожелаю! ---------- Додано в 09:09 ---------- Попередній допис був написаний в 09:08 ---------- Либо с Гражданки, либо с Комендантского...
Сегодня, просто не Твой день, так же бывает. Не рядом физически, а в остальном Дедушка здоровья и радости внучке!
Ось так і проходить життя де завжди поряд сум і радість, народження і смерть, втрати і здобутки....І нічого тут не вдієш. Головне ж, залишатися людиною. Доброго ранку, друзі! Каву? Сніданок?) Гарного та яскравого дня !
Форумляни, ви ще не забули дивака з Трансністрії, який тут піарив свій "гpaвiтaцiйний двигyн"? Іноді заходжу на форум винахідників поржати - там його тролять з таким гумором, що це відразу піднімає настрій. Вже 25 сторінок, причому це не єдина його тема. Він вже зібрався продати ідею двигуна китайцям "під газовий контракт".
+++ Спосіб вкрай дієвий(правда, перманганат там зайвий, але його зараз і так дістати важко) Жесть ще та..., з дитинства пам"ятаю... Проблема таку штуку примусити полокати дитину, а також не у всіх залізна воля , особливо в панянок - тому шавлія цілком прийнятна як заміна(доречі, при проблемах з яснами й зубному болі також!) й ризику спалити слизову нема.
Привіт!!! Ірусь не показуй тої Маші мене від неї вже теліпає, а ще її ліпити: ведмідь вже готовий, а машку боюсь алу мушу. Всім гарного дня і вдалого робочого тижня. Я вже купу роботи переробила, сіла і їм цукерочки рошен, мо,вони вже скоро не будуть рошен,хто їх знає????
та нормально. То ще в інституті було. Фото є .Але то була тільки одна голова без рук. Та й то , один "доброжелатєль" з іншої групи помстився - пошкодив всі роботи , моя найбільш вціліла Упс, а фото не знайшла. Знайду - покажу.
Дякую, але в Донецьку никакой работы, второй день сижу дома, клиенты звонят, отбиваюсь как могу, чувствую что наша фирма, которой 24 года, накрывается медным тазом