сьогодні тримала на руках одне таке...шиншиленятко) воно таке миле, а шерсть надзвичайно приємна на дотик) почухаєш за вушком його, воно і спить)) правда, коли хочеш взяти з клітки, то "похрюкує", лякає так))) а я ж боягузка, боюсь більше, ніж воно мене))) ---------- Додано в 22:08 ---------- Попередній допис був написаний в 22:04 ---------- яка там адреса))) прохід між площею Ринок і Театральною)) маленьке кафе з правого боку, якщо йти від площі Ринок) здається колись замість входу в то кафе було вікно, але зробили так як в нас все робиться...)
а ще готувати і прибирати)) отаке от щастя прийшло до Вас зранку ---------- Додано в 12:03 ---------- Попередній допис був написаний в 12:02 ---------- Alias, давно мріяла поплавати в каві))) кажуть, корисно для шкіри а картинка з метеликами навіяла відразу пісню "бабочки в моей голове"))) сьогодні точно у мене там одні метелики )))))
Обов'язково хочу піти, якщо акція співпаде з моїм перебуванням в Україні. Правда, я зазвичай маю стільки всього напланованого і пообіцяного, що потім телефоном по дорозі додому перепрошуюсь аж до кордону, що не прийшла. ) Хотіла б потрапити в Демидівку до Очеретяних котів, ми ще в них не були, все якось в горах пили зустрічались. )))
в голові!)) прийшли замінити тарганів, які там постійно ошиваються ---------- Додано в 12:19 ---------- Попередній допис був написаний в 12:18 ---------- ми разом каву п"ємо)