Упс! Щось Ви не так з тим ютубом робите. Внизу ролика "Поделится" , вискакує синенька зсилочка , копіюєте і вставляєте у повідомлення на форумі
Видно У мене колись теж був щурик ...мммм...чи то свинка морська? А мій щурик втік з рюкзака і зник.....чому дуже раділа моя мама
А я поміняв Вірніше, поки дружинонька зроботи прийшла - обрізав та оторочив файно... Але спасла піца моя фірмова, гадаю... Як мене з малим, так й Масяню
Гризун гризуну - "рознь"! Ось у мене є Шустрик львівський, так це ж зовсім інший колєнкор! Ніцяк не вдається його нормально сфоткати, бо воно весь час у русі
Та ну...жалко, вони такі гарнесенькі.У них хутро таке м"якесеньке як пух. Наш за бананами аж труситься і хлібці дуже любить А на шубу треба дуууже багато ---------- Додано в 17:47 ---------- Попередній допис був написаний в 17:44 ---------- Ну як спілкується? Йде на руки, можна з ним гратись, з котами ганяє по квартирі.Інколи може вночі покричати
О! Все, заведу точно. Сусід в мене їх розводить на шуби то врятую одне ---------- Додано в 17:57 ---------- Попередній допис був написаний в 17:54 ---------- Теж варіант непоганий