Класно! Плов у них бомбовий Каюся, згрішила Але совість не мучить, бо воно все таке смачнюче. Завтра буду активно прибирати вдома, сподіваюся спалити ті калорії
В тесноте, да не в обиде Вистарчило. А ви заходили чи десь мене на вулиці бачили? ---------- Додано в 23:01 ---------- Попередній допис був написаний в 23:00 ---------- Звичайно
Іспанка, проходила мимо і бачила як Ви говорили на вулиці по телефону) В житті Ви краща, ніж на фото) чесно, дуже мила дівчина)
Іспанка, фото супер, інакше би не впізнала) ---------- Додано в 23:24 ---------- Попередній допис був написаний в 23:21 ---------- хто буде моїм ведмедиком? терміново треба посидіти і помріяти в тишині і при зірках))))))
Та ну його нафіг той базар ! Були намагання підняти мене раніше. але вийшло щось на зразок такого ) Не так, звичайно, критично...але чимось схоже. Ще треба себе заставити виповзти за наповнювачем для котячого туалету.
Тю! А ми вже встигли навіть поміняти екологію у хатинці й скупатися http://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=IVaJ_m9PYNs Доброго дня ВСІМ!!!