Конкретно я був на планеті Земля, на території України, десь на 48.91952 та 24.73493 +/- 3-4 метри На лабі зараз гіпс, так шо далеко я не скачу Конкретніше нема куди
А у мене недавно теща померла, земля їй пухом, хоч далеко була, від нас та всеодно була рідною тещою.
Доброго недільного дня!!! І сонечко яскраво світить та пролоходно ще. Я вчора так замерзла, поки вешталася за покупками, та одне радує, що хоч недаремно. Moskal Charivnik, а як ваша "лабка", гіпс зняли, вже скачете на двох?
Слава Йсу! Та де ж вчора мона було змерзнути??? Зняли гіпс, зрослося все. Лаба мені треба, бо ж городи скоро...
Слава на віки! Та зранку так холодно було,(чи то ...поросяті і в петрів піст зимно)вже по обіді стало тепло. От і добре, бережіть свої "лабки" і не скачіть по "привидах-банках", хаймугрець!
Дякую, вже оминаю тоті банки. А вчора холоду я міг й не помітити, бо ж кабанчиків смалив зранку, а біля лямпи паяльної не змерзнеш...
Мій пацан ще "похрестив" їх янковищем та путьою, приколіст... Багнет пішов, як у масло А януковощ ще від тестя гумаком в рийку дістав... Позитиву стало на весь день
А у нас вже картоплю посадили.... Доброго вечора! Щось мені тааак не подобається це переведення часу, шо капець!
Аватарка "дєцко-час" Все від весни до осені кажуть, що востаннє і знову переводять. Мені також не довподоби.