Яке там бєєєєєє хоч то в мене останній робочий день цього тижня, але погода не сприяє бажанню виходити на вулицю(((
Из дальних странствий возвратясь... В Питере солнце сияет, а в Мурманске еще снег кое-где есть. Ночи вообще на севере уже нет. А у нас открылся новый аэровокзал. Красотища. Хоть не люблю летать, но в этот раз даже понравилось. А у вас тут, вижу, стремительно завязываются романтические связи? Ну да это не плохо...
корочє, хто має шанс не виходити з хати і не злазити з дивана то і не виходьте і не злазьте, нїнішня погода сприяє здоровому сну. Як би то мені ніс не розбити об стіл....
Правильно, Карабине, забейте на работу и на денек ко мне. Погода райская. Я сегодня сам себе начальник, покажу Вам город, хорошего пивка тяпнем...
Доброго дощового ранку! Всю ніч не спала - зелений монстр стукав, шмагав листям, намагався крізь шибки вдертися до кімнати...дощ тарабанив по підвіконню то монотонно, то зривався на шаленний темп.....А я переживала за горличку на гніздечку....як вона там така маленька під дощем і на скаженій, танцюючій гілці... Але дощ я люблю... А ще сьогодні свято Всемирный День отказа от компьютеров и мобильных устройств
Було не любити, а я полюбив, Було не хотіти, а я дуже хтів. Було не робити, тілесних гріхів. Та... Кльовий день, кльовий настрій! І вам того ж.
чи що готове)) ---------- Додано в 22:34 ---------- Попередній допис був написаний в 22:34 ---------- Alias, мені то, що по центру, а вам всім все решта