не оставляй на завтра то, что можно выпить сегодня ---------- Додано в 00:37 ---------- Попередній допис був написаний в 00:36 ---------- это хорошо, что она все правильно понимает
Меня уже давно "этим" не испугать... ---------- Додано в 01:38 ---------- Попередній допис був написаний в 01:37 ---------- Та не... как по мне... пиво не ночной напиток
да....водка - самое то шучу, я ваще тока ее нюхаю ---------- Додано в 00:42 ---------- Попередній допис був написаний в 00:40 ---------- а де народ взагалі? ау, Аліас, Террен, а Москаль Чарівник, а Іспанка, а пан Карабін? Ви щось зовсім всі від рук відбились
Лучше коньяк... а еще лучше виски Водка это застольно-гостевой... я бы даже сказал... -ближе к "свежему воздуху" А дома... у "камина"...одному - лучше вискарика ---------- Додано в 01:45 ---------- Попередній допис був написаний в 01:43 ---------- Комаров наверное ловят а Іспанка их еще и языкам обучает...
не знаю-не знаю, пробовала - не понравилось вообще)) лучше уж коньяк, после него я могу выболтать все тайны Мадридского двора))) ---------- Додано в 00:47 ---------- Попередній допис був написаний в 00:45 ---------- такое впечатление, что у всех забурлила личная жизнь ночами, а мы как-то отстали от жизни ---------- Додано в 00:48 ---------- Попередній допис був написаний в 00:47 ---------- насильно прививает доброе и светлое
запишем... на всякий случай ---------- Додано в 01:51 ---------- Попередній допис був написаний в 01:49 ---------- Личная жизнь не должна мешать основной "работе"
надо ставить вопрос ребром, или мы или их личная жизнь пускай расставляют приоритеты, а то работай тут за них
Особисто я після вчорашнього недосипу ледь стукаю пальцями по клавіатурі. Сьогодні півдня в ліжку проваляласяЩе й погодка така - сприяла сну. Потім полазила інтернетами, вичесала пів банки лаку зі свого волосся, навела красу і поїхала на сушіПрогулялася вечірнім, майже безлюдним центром (обожнюю вечірній Львів!) і пару хвилин по 11 вечора була вдома. Оце ще трішечки полажу інетами і спатоньки (якщо кицька дасть, зараза мала).
Вот это я понимаю... насыщенный, полезный и приятный день ---------- Додано в 01:58 ---------- Попередній допис був написаний в 01:57 ---------- Во... наши в городе
я що казала, життя бурлить)) ---------- Додано в 00:59 ---------- Попередній допис був написаний в 00:58 ---------- поки не крикнеш, ніхто і не прийде))) так хоч добраніч скажуть ))))
И не говори... ---------- Додано в 02:06 ---------- Попередній допис був написаний в 02:04 ---------- Такое ароматное... только с дамами
А я прочитала "языком обучает" і довго думала, чого можна обучать язиком Майте совіть Відпусткааа! Добре і світле зараз може бути тільки пиво