Та не... я уже "отбой" дал. Она в прямую и не отказывалась... это брательник написал... - мама уговаривает меня приехать. Ну раз побаивается... чего я "настаивать" буду.
зря, чего бояться... я за кота переживаю, хоть бери и самой едь ---------- Додано в 00:00 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:59 ---------- Evg, куда хоть путь будете держать?))
була кішкам , кицюня , на дачу привезли ,в перший раз ,в той же день збігла ,три дні поневірялися , вже об'яву написала , сусідів перепитали усіх , думали все.. зґвалтували коти ,чи собаки ...чи що.. ні , приходить ,чорна вся ( бо біла повністю була , ангорська порода ) , з пащі смердить якимись недоїдками від шашликів , ковбаси.. водички ні де не було , от вона і приперлась))) та і треба ж зауважити своєю персоною ,увагою "хазяїнів" . У котів як у людей - характери різні, у сусідки взагалі кіт ,як собака , на чужих - кидається кусатися .
у меня отпуск до конца июля всего лишь)) так что при всем желании увести кота ( ну и Вас) ничего не выйдет)))
Та... по всей Европе... от Финки и до Испании... через Парижы и Римы и Каны с Монте-Карлами... А я грустить о "крошке" буду ---------- Додано в 01:09 ---------- Попередній допис був написаний в 01:06 ---------- ---------- Додано в 01:10 ---------- Попередній допис був написаний в 01:09 ----------
классно) хоть мир увидите, прогнившую Европу, так сказать ---------- Додано в 00:17 ---------- Попередній допис був написаний в 00:16 ---------- да Вы меня уже расстроили, как там наша ласточка будет
Та ну... красивше Питера города нет Хотя конечно лучше чем на пляже неделями "валятся".... это у нас такой компромисс был
У меня и так дома все смеются - еще месяц... а ты с ним прощаешься каждый день ---------- Додано в 01:24 ---------- Попередній допис був написаний в 01:22 ---------- Та был я "сто" раз... только шо в Мюнхене пива попить... ото и согласился сопровождать...
а я один всего )) и то недалече) ---------- Додано в 00:28 ---------- Попередній допис був написаний в 00:27 ---------- выпьем за это
Кума... такая хорошая... шо я сам ее боюсь ---------- Додано в 01:30 ---------- Попередній допис був написаний в 01:28 ---------- Тока чаю... пиво на завтра оставил