---------- Додано в 22:14 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ---------- Ну рассказывайте... кто шо сегодня полезного сделал?
я подарки покупала) ---------- Додано в 21:20 ---------- Попередній допис був написаний в 21:19 ---------- еще ела торт, каталась на велосипеде племянника, дралась с собакой
Расчесывал сегодня... целый мешочек шерсти , спит довольный... "масик" Лампочка перегорела в ванной... пошел и купил, да еще и вкрутил потом... устал. А еще пива львовского купил... вот думаю - надо силы восстановить
Нічого не зробила , по такій гарній погоді робота не шукається , на вулицях людей немає , відразу відчувається що невже прийшло літо... а і війка капіталів-олігархів С**а....як і кохання теж туди., із пісні слів не викинеш http://www.youtube.com/watch?v=AccbNbqN2RQ ось , така щедра пропозиція на Холодній горі.
Я понял... это не кот, это оборотень... ---------- Додано в 00:16 ---------- Попередній допис був написаний в 00:15 ---------- Ну тоже годится, кто ничего не делает... тот и не ошибется