так Ваше дите должно быть взрослым) что-то я запуталась)) ---------- Додано в 23:40 ---------- Попередній допис був написаний в 23:39 ---------- о, ми знаємо чим тебе в балачки заманити
Я бы с удовольствием... но надо мной с утюгом тут стоят... скоро самого чувствую "погладят" ---------- Додано в 00:47 ---------- Попередній допис був написаний в 00:45 ---------- Та лано... не обижайся Самая "взрослая" картинка для тебя...
да, началась взрослая жизнь.... как я раньше без интернета жила - не знаю)) ---------- Додано в 00:08 ---------- Попередній допис був написаний в 00:08 ---------- одна нога тут, друга там, скільки там мити ---------- Додано в 00:09 ---------- Попередній допис був написаний в 00:08 ---------- а куда это Вы завтра выглаженный идете?))))
---------- Додано в 01:37 ---------- Попередній допис був написаний в 01:35 ---------- Я глажу только когда "провинился"... или когда мне шо-то надо
так -так..майже вчора одному хлопу по голові і надавала а тепер сиджу і страждаю...від душевних мук..отакі чоловіки..підступні.