та щось апетиту нема.. з їжею дві крайнощі - коли є кому їсти , тобі не дістанеться, коли ні , то це переїданням ..
варіант - півдня готуєш смачне, треба ввечері продегустувати ,може " неїстівне", бо завтра ще і не залишать..шматочка))
---------- Додано в 23:47 ---------- Попередній допис був написаний в 23:44 ---------- ---------- Додано в 23:49 ---------- Попередній допис був написаний в 23:47 ----------
а я все смотрю на гифки и завидую тем хозяевам, чьи коты лежат у них на руках - от моего такой ласки фиг дождешься! максимум, что их величество позволяют себе - это потереться когда хочет есть об ноги и если целый день меня не было - дать себя погладить и помурчать немного)))
незалежний кіт у Вас) коти взагалі самі по собі) Наш такий самий був, не давався в руки надовго)) все змінилось на пенсії, не встигала я присісти, він уже сидів у мене на колінах)
Аліас вже спить) можете тепер показувати "дорослі" картинки ---------- Додано в 23:27 ---------- Попередній допис був написаний в 23:26 ---------- время охоты) прощайте пауки и комары
Вообще, так хорошо быть домашним котом - на работу не надо, ешь и спишь - и все только рады. И чем толще, тем красивее.