Клава не така, інфа вся на тому компі...короче, все не так. Хочу свій рідний, персональний комп. Завтра куплю жорсткий диск і нехай щось роблять "мальчики по визову" ) А не пізно? У нас вишні вже відходять. Краще б когось людського великого ---------- Додано в 23:56 ---------- Попередній допис був написаний в 23:54 ---------- У мене є ) Хвилин 20 тому якраз такий "друг" дзвонив...гад
та де, у нас тільки дозрівають ---------- Додано в 00:57 ---------- Попередній допис був написаний в 00:56 ---------- дасте телефон? може згодиться чи вони тільки жорсткі диски відновлюють?
Це як мама згадує нам завжди.Каже ..сплю, заходять два клона і починають трясти за плече...Мам, мам,ти спиш? Ага! Спала ---------- Додано в 00:04 ---------- Попередній допис був написаний в 00:02 ---------- Прям таки і все?) Та ні, не те...
Alias, найбільше не люблю, коли мене будять, тоді можу такого наговорити і послати в такі місця.. ---------- Додано в 01:06 ---------- Попередній допис був написаний в 01:05 ---------- ну там вже давно все мало вирости
Тест: В какую группу тебя могли бы взять? http://tests.mixnews.lv/ru/tests/v-kakuju-gruppu-tebja-mogli-bi-vzjatj/ Мой результат: АВВА. неожиданно . А взяла я это на страничке девушки, у которой был результат: группа "Ленинград"
Учора заходив на велобайку, і мені дали покататись на велосипеді, такий класний. трохи вилка м"яка але то думаю до перших 500км., такий класний, що я аж в неділю в 6 ранку підірвався! ХОЧУ ВЕЛОСИПЕД!