Та чого це я не бачила? Саме Рабочого і колхозніцу я й бачила з серпом, а у нас такого знаряддя - ні. А, ще чула вираз "Як серпом по...."
доброго вечора) чому люди так люблять сваритися? по дрібницям, бу-бу-бу, так ріже слух, коли це роблять інші, маю надію, що ми не такі
та я про реальність) дивлюсь на пари, чому той побут так псує людей... супер, навіть все не подужали) і погода сприяла, під вечір впав невеликий дощик, веселка на небі з"явилась) потім фото викладу
Це що, Паска? У нас все працює, все у звичному режимі. Хіба шо державні установи вихідні. ну так вони завжди в суботу та неділю не працюють. Видно побут не налаштованний.
) я кушала) але настрій під вечір пропав) напевно забагато про все думаю) ---------- Додано в 23:49 ---------- Попередній допис був написаний в 23:48 ---------- хм, а Вітер північний теж?
Колего, особисто в нас з вами відпустка Щось мене так голова розболілася ---------- Додано в 23:50 ---------- Попередній допис був написаний в 23:50 ---------- Ірусь, День Конституції Такшо можуть і не працювати
якісь всі на нервах...щоб я ще зі своєю роботою такою не стала. Буду у відпустці медитацією займатися ---------- Додано в 23:52 ---------- Попередній допис був написаний в 23:51 ---------- еее, тільки мені здається, що вони йому відбили важливий орган?
Конституція Конституцією, а бізнес то святе! Я пам"ятаю як у Львові у мене порвалися чоботи і всі магазини були закриті, бо Різдво....а в нас в той час всі працювали І я така вся Дольчегабаанна в дубльонці і зелених кедах по Львову вишивала