Здоровий і міцний сон з 22 до 24 год., а дальше поверхневий. Дві години такого сну, дають більше ніж решту ночі. Та рідко хто лягає спати в 10 годин вечора
Говорив мені колись мій брат-лікар, що години сну до півночі рівноцінні 1:2. Тобто, якщо ви спите з 22 до 4 ранку, то це рівноцінно, що ви спали не 6, а 8 годин. Доброго ранку, Україно!
Все так не буде ( с) Доброго дня, форумляни! Новин ще не читала...так...пробігла.Погода.....пасмурно, трохи вітряно, трохи прохолодно. Ой, вітряно не "трохи", а навіть дуже. Треба йти писати заяву в ЖЕК, щоб гілляки спиляли, бо без вікон залишимось.
О, що це з моїм дописом? Я ж там же про погоду писала і ще про щось....Може через те, що намагалась правити і в мене все зависало... Moskal Charivnik, все буде добре. Звичайно, що багато негатива але й багато чого позитивного є в нашому житті ,тільки треба мати бажання його бачити. Ми живемо зараз в період зміни історії своєї країни...та й не тільки своєї і у нас в кожного є шанс увійти в цю історію.
Я взагалі-то реаліст з нахилом у оптимізм (такий собі дзен - нема, то й не треба), але ЗАПАРИВСЯ вже жити "у період зміни"... Бо ж хочеться най би дітиска пожили, бо те, що я бачу в очах їхніх зараз, мене не тішить. "Я стрілять хОчу!"(с). [CENZ]http://www.youtube.com/watch?v=p7NMsywVQhY[/CENZ]
А у нас вже відцвіли. Їхав до батьків на цвинтар, купип купу бузка. Забув, що цвинтар старий і весь у бузку. Згадався Роберт який ломав бузок для Пат. Сумно вийшло вибачайте
Бузок - мої квіти. Як і ясмин чи конвалії. Як і всі білі квіти, мабуть. В нас вже відцвів також. І навіть китиці цієї весни не було вдома... Також якось сумно вийшло... А я була в Одесі тільки на єврейському кладовищі. Була дуже вражена. І це було досить давно...