I менi Подiлюся цiкавинами дня сьогоднiшнього: проводила псю м"яскотерапiю. Воно, маленьке, хворе, то мусив багато лiкуватися. А всiм вiдомо, що найкращий лiк - це м"ясо. Тепер сподiваюсь на швидке одужання
Я саме так і харчуюсь на роботі, ну бо працюю з дому. Он якраз мужу казала - як то класно бути вдома, мож на обід напитись вина і ніякий бос тобі ніц не скаже. ---------- Додано в 18:36 ---------- Попередній допис був написаний в 18:34 ---------- Цікаво, бо для нашого вівчура (якщо не ясно, то це німецька вівчарка чоловічого роду) найкращий лік - сир домашній. Він за нього навіть мою сестру продасть, а вона йому мамочка. ---------- Додано в 18:47 ---------- Попередній допис був написаний в 18:36 ---------- Вам не треба!!! Я в цьому чомусь впевнена на 1000%
В міліції мені сказали "Ой, та всяке буває, може будете іти по вулиці і випадково свій побачите, в нас вже таке було", я відразу зрозумів як його будуть шукати.
І що тут скажеш... Я дивилася в новинах говорили, що стали частіше викрадати велосипеди. Може проїзд дорожає, то люди пересідають на дешевший транспорт, але прикро, якщо крадений.
Схема відпрацьована, реєстру велосипедів немає, крідії перевозять велосипед у інше місто, можуть змінити деталі, руль колеса, і продають як свіжозавезені "велосипед з Німеччини", документів звісно ніяких.
Вирішили з дружиною влаштувати канікули у вивченні іспанської мови, що розпочали наприкінці квітня. Це ж мізки закипають - у нашому віці! Наблизилися до середини курсу А1, потім я попросив симпатичну вчительку пояснити нам із випередженням програми "імператив" і зробити канікули до осені. До спілкування з таксистами, ресепсйоністами і камарареми (офіціантами) готові! Вчителька зізналася що теж мріє про відпочинок.
Всім привіт Я сьогодні сама собі нагадувала ту жінку з серпом, яку до дня праці завжди зображували і ще здається вона на емблемі якоїсь кіностудії в СССР була - бо весь день в червоній кофті та червоних штанях з серпом вижинала бур"яни в селі А ще умудрилася кропивою обпекти чоло Ввечері чоловік посмажив на мангалі гомілки курячі, мама зробила салат, відкрили червоне сухе вино і повечеряли так класно всією сім"єю Треба скоро лягати спатки, бо завтра теж роботи є і планів як в Наполеона І головне - Україна - це Європа
Не вийде, там малинки упереміж, молоді дерева і т.д. Де можна, то використовуємо мотокосу, а з подвір"ям найлегше, бо є газонокосарка
а ще мала бути червона хустинка на голові пов"язана, то заодно б і вберегла своє чоло від кропиви Але зате здоровша будеш
Як так? Дизайнерка не знає як виглядає один із символів "колишньої 1/6 частини земної кулі"? "Рабочій і колхозніца"!
Можете тепер з нашою Іспанкою спілкуватися і на іспанській А чого ви вирішили вчити саме іспанську мову?