---------- Додано в 15:17 ---------- Попередній допис був написаний в 15:16 ---------- Во сколько встал... тогда и утро
чи може правильніше -- коли кіт встав , тоді і ранок. P.s. ехх , хто б мені пенделя дав , малинове варення робити теба , а лінощі.
Нині їду в рускій магазін. Там вже приготували щось смачненького ---------- Додано в 14:56 ---------- Попередній допис був написаний в 14:55 ---------- Бабушки мои уже в лучшем свете, а от пирожки - це діло!
28 червня - День Конституції України, а завтра субота, тому вихідний переноситься на понеділок. О, добре , що нагадали, зараз буду вітати своїх рибаків
А у нас день Конституции 12 декабря, но он не выходной, то есть - его перенесли на новогодние каникулы. Тогда поздравляю. ---------- Додано в 17:49 ---------- Попередній допис був написаний в 17:48 ---------- Мне главное, чтоб были накормлены коты. А я обойдусь вишнями. Мне надо худеть.
А мне на работе скучно без еды. Мне все время надо что-то жевать. А вот есть винная диета, по бутылке красного вина в день, еще можно сыр, помидоры и нежирное мясо, по чуть-чуть. Хочу попробовать.