Ага... втiха... бутерброд с корейкой отобрал у меня Все... я с ним не разговариваю... наглая... усатая... хитрая морда...
їх в основному борщами і варениками чарувати треба ---------- Додано в 22:42 ---------- Попередній допис був написаний в 22:40 ---------- так, пойдите и сделайте маленькому еще один бутерброд
И холодцом... ---------- Додано в 23:45 ---------- Попередній допис був написаний в 23:43 ---------- Я себе четыре сделал... больше нет. Теперь для счастья одного не хватает День какой-то сегодня... дурацкий... весь день.
Моя бабка, яка пережила війну в Карпатах таке ж розповідала. Каже, що в той рік, коли вони втекли в ліс, грибів було стільки, що сідали на галявині чи в лісі і збирали гриби на купки, посувалися і складали інші, а потім чоловіки йшли з веретами та забирали. І ягоди чорні сильно зродили.
что не так с этим днем? завтра будет лучше, проснетесь утром, а над Вами наглая усатая морда))) и жизнь начинает налаживаться)))
читаю і думаю, куди і чому повинні піти гриби ....і головне, чому вони ходять напевно я перевтомилась ---------- Додано в 22:57 ---------- Попередній допис був написаний в 22:52 ---------- ну насправді...роблю все як має бути...пробую....неїстівне пробувала нагодувати одного худощавого....з тих пір він тільки від мене чай бере
ой , неее...це нехай буде як бонус, а то вони потім наглючи, вередливі становляться: то деруни не такі.., то філе курки з медом та грушею занадто солодке, а суп він вже два дні не хоче їсти..
"В невмілого і руки не болять" і обі лівими чомусь здаються Так у цьому році ще рано папороть шукати, це ж "на Івана - 7 липня" здається, нє?
головне щоб не обкурилася...а точно пішли б . та то таке , з досвідом може прийде.. хоча , не беріть до серця близько те що напишу... на мою думку - у багатьох жінок / та й у чоловіків теж є така вада/ ----кулінарний кретинізм , їстівне... але ж не те.. Хоча більшість будуть доказувати які вони смачнючі господині.. Та може я так критично ставлюсь ,бо є з чим порівнювати , досвід праці в громадському харчування є.
не беру, бо кретинізмом не страждаю, на щастя, лише хорошим почуттям гумору) ---------- Додано в 23:09 ---------- Попередній допис був написаний в 23:08 ---------- Evg, я Вас за це фото розцілую зараз)