Ну от Вас хтось чіпає? А потім будете скаржитись та оправдовуватись, що "не люблю, брат, я не враг " і т.д
Це є твоєю відповіддю на твою ж поведінку! Якщо ти невдоволений і злий, то йди проспись і нічого виливати свою злобу на форумі, та ображати людей. Вітре, за що Robertо, мінуснув? за повагу до жінки!
А я понимаю, почему NorthWind ко мне так относится. Бывшие друзья тоже говорят - вали в свою Украину, чего ты тут сидишь, когда там такое творится? А я пока не могу вот так взять и уехать. Да и, если подумать, какую пользу бы я принесла, если бы уехала? В армии мне делать нечего, я не врач, а помощь какую-то оказывать материальную я могу и находясь в Москве. Другое дело, что мне самой здесь плохо.
terRen, ты способна погасить любую агрессию. Только ты. С форума уйдем одночасно, либо при форсмажоре.
KARABIN, за лексику дала штраф, матюки не пройдуть а то ми вже, чесно кажучи, і так через напружену ситуацію ті мати вживаємо, хоч не можна
Mathilda, никакой враждебности в принципе нет. Страна, подарившая мне радость общения на этом форуме, мне до боли близкая. Если обидел, простите. Я знаю, что врага можно мгновенно нажить, заговорив с человеком о политике. Принимаете мир?
такс! що там у Львові за погода? а то в нас вже другу добу ,майже не припиняючи льє .. міняймо тему.. Evg, до котолюбів зайдіть, а то вашого не вистачає .
Матільда, на мій погляд, Ваші колишні друзі так говорять, бо їх влаштовує та ситуація, що зараз є в Росії, їх влаштовує їхній соціальний статус, зв"язки, які вони мають, знайомства. Навіть, якщо за це приходиться платити свободою, гідністю. Дехто допускає або й хоче бути рабом, в обмін на матеріальні блага, та які там блага - навіть кістку кинуту хазяїном. А люди, які зберегли почуття гідності і справедливості - не можуть миритися з таким станом речей. Вони щось роблять, як можуть так і висловлюють свій протест.
Robert, Вы не совсем правы. Я, возможно, зря на Вас наехал, Вы разумный человек, но будьте аккуратнее в оценках людей, с кем не знакомы лично, ага? С уважением.
У нас сьогодні осіння погода...холодно, весь день з короткими перервами йде затяжний дощ. небо сіре, низьке, похмуре...
Щоб давати поради - треба показати приклад, тому що буде виглядати якось не виховано. З не меншою повагою.
Да ну его... бездельника... надоел... ---------- Додано в 23:25 ---------- Попередній допис був написаний в 23:22 ----------
гриби повинні піти , печериці.. Ееее, щось пригадалось, в березні рідні були у Карпатах, питали про гриби ....бабусі розповіли таку прикмету , начебто що в тому році був дуже великий ,небачений врожай грибів -- це до війни таке, кажуть що перед 2 світовою теж таке було.., або до поганого чогось ...чи правда ? чули щось подібне..? Не хотілося знов про таке .. але карпатський приказки ,міфи , легенди дуже цікаві, самобутні ,не на пустому місці народилися... хтось ходив папороть шукати в цьому році ? хлопа чарувати.. ---------- Додано в 22:35 ---------- Попередній допис був написаний в 22:34 ---------- нееееееееее, він вже народна втіха ! та і казали ,що при потребі, буде піднімалкою настрою.
О! а я в понеділок вже був в грибах! Не багато, але знайшов - до картопельки смакували! Та справжні гриби підуть в серпні-вересні, хоча пачериці по пасовиськах будуть десь тепер.