Доброзичливі балачки - 9

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем KARABIN, 8 бер 2014.

1. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Аргументированый ответ.
    Считал Вас европейкой. А оказались Дженифер Ссаки.

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Маю десь, що саме ВИ щіталі. Я ж не розказую, ким я вас щітала, і чим ви аказалісь.

3. terRen

terRen Дуже важлива персона

Давно відзначила, що Alias, :good: завжди відповідає мудро і виважено.

---------- Додано в 18:36 ---------- Попередній допис був написаний в 18:28 ----------

О,о_О а чого ж я тільки зараз взнаю таке?:) І де ж екземпляр напам"ять від автора;)

Как, приказать? :))) Щоб не виніс,:mocking: то треба поміняти, на щось лагідне, літнє

4. NorthWind

Скажите уж честно, какой пункт правил нарушил.
    Надо забанить - да вам легко, клеймо повесить - не ребенка вырастить.
    Если уйду от вас со злобой в сердце, значит вы потеряете больше меня, ибо непрощенный хуже нежданного.

terRen, Прости, я тут был в последнее время ради Тебя.
    Попытка перевода, спасибо. Открой третий сборник Полозковой, техническую страницу, Ты мою фамилию знаешь, чем смог, тем помог.

5. terRen

terRen Дуже важлива персона

Вітре, твою історію, вже не тільки я знаю, :yes: а всі тут на форумі.
    А я просто нагадую тобі, думай , що пишеш.

• Подобається Подобається x 2
  6. NorthWind

terRen, спасибо Тебе. Просто спасибо.
    Со мною очень тяжело, когда приступы контузии, могу немецкую овчарку задавить.
    Осколков нет, спасибо военврачам, а сердце бесится.
    У меня жена на поколение младше, оттуда, из войны, только она и удерживает, а так давно руки на себя положил бы, именное оружие имею.

7. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

вибачайте ,Не знаю усієї передісторії , та чого ви так бажаєте несамовито помитися в лазні? чи це мені здається.

8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

До правил форуму, на жаль, це не має ніякого відношення...

9. lia lemony

куди , де? якщо до РФ , то нехай ,зрадники нам непотрібні , нація самоочиститися , та у Росії приріст населення з мінусом , наприклад, Хабаровську як ні де потрібні "європейські обличчя"; країна "богатая, все есть..." , нехай прихистить, потурбується про своїх, руських, якщо так несамовито бажали це зробити на чужій землі , то на своїй це буде простіше мабуть зробити.

Та краще не будемо про болючі питання, багатьох це зараз стосується ( в кого чоловік, друг, знайомий...там зараз..в ЗСУ)..

Для дівчат:......щось заміж захотілося..:)

• Подобається Подобається x 2
  10. NorthWind

С Вами реально интересно общаться, к сожалению, двое суток вынужден буду только читать, в планшетные кнопки толстыми пальцами попадать трудно.
    А у Вас, Госпожа Австро-Венгра, неуж не шевельнулось ничего? Дважды дед. И пусть Ирак и Азербайджан что хотят, то и делают. А у меня две (ДВЕ) внучки. И я буду жить, хотя бы ради них...

---------- Додано в 20:19 ---------- Попередній допис був написаний в 20:14 ----------

lia lemony, Не хотел про больное, у моей дочки жених был из Харькова. Два месяца девка на стену лезет, ни звонка, ни письма. Ушел и всё, а мне легко, думаешь??? Сыновей - то до фига, а дочка одна....

---------- Додано в 20:28 ---------- Попередній допис був написаний в 20:19 ----------

Что-то не отвечают. Видно в правде своей слепнут...

11. lia lemony

може в вас "синів "багато , а у батьків вони як і ваша донька - все одно хоч один , хоч два -- діти..
    чого плаче?
    Він в АТО пішов добровольцем , по повістці? там зараз дуже погано з мобільним зв'язком.

• Подобається Подобається x 1
  12. NorthWind

lia lemony, у меня дочка - убежденная революционерка, Майдан - туда сюда! А Максим, замечательный парень, но коммуняка, хоть убей. Красивый, музыкант, какие стихи дочке писал, она сама дала читать, талантище!
    Я так мечтал, чтобы они поженились.
    Максим в ополчении. Инна тут в Питере, в соплях.
    Я ненавижу войну.
    Это говорю я, прошедший войну, ордена и медали в шкафу, инвалид, хоть не заметишь, шпану надо бить, вашу и нашу. Мне бы сил...

13. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

NorthWind, Ви прийшли, щоб всім зіпсувати настрій хамськими випадами?

14. NorthWind

mrochkizm, нет.
    Вы меня знаете. Ваш минус принимаю, как в футболе желтую от уругвайского кусачки.
    Пусть будет Ваша правда.
    Хотелось бы, чтобы она была нашей.
    Но пока она какая-то - никакая.

15. lia lemony

Нащо він поперся воювати за "чужу землю"..? ( риторичне)
    наївний романтик ,чи ,вибачайте, дебіл., кохання авжеж шкода, але краще б ваша донька шукала іншого , бо "такий " ще не одне дурне впне , а воно вам потрібно.. забуде , як творча та чуттєва людина знайде нове кохання .
    по-людськи, бажаю щоб він повернувся до вас, але ж ви як військова людина розумієте що усі подібні війни "визвольні" від братерських народів нічого гарного в собі не несуть , а жертви "визволенців " кому потрібні, хто питав у них? Наші хлопці хоча б за свою Батьківщину , і то не зовсім зрозуміло за що...при такому політикумі..
    В нас "шпани" немає , бо наші це ЗСУ , а вони аж ні як тими не є , всі інші , хто проти них : терористи ,найманці ,шукачі пригод , зрадники Батьківщини ,правильніше казати які її ніколи не мали. . Можете не поділяти точку зору ,але на цьому крапка.

• Подобається Подобається x 1
  16. NorthWind

Поколение поменяется, пока эмоции улягутся.
    Сейчас - беда.
    Наша и ваша.

---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:16 ----------

Нет. Я хотел бы именно такого видеть зятем. Тут ряди - не ряди, золотой парень, а упертый, так молодой же, мы не такими были?
    А войне клятой - ФАК!

17. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Ты это путину скажи, гинеколог. СлабО на площадь выйти с плакатом? И чего ты меня в личке москалькой обозвал? Я не виновата, что живу в Москве.

• Подобається Подобається x 3
  18. NorthWind

Не обучен. Роды однажды принимать пришлось, в электричке. Не зря учили тактике выживания. Имя девочке я дал.
    За что? Не выйду. Иди. Если будет общенациональная идея, я - первый, а пока, как-то не за что.
    Есть варианты? Тут уж либо покакал, либо в себе сохранил.
    Чемодан, вокзал, Шепетовка.

19. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

А чего тебе тогда мой климакс дался?

Так она у вас есть, идея. Крымнаш, Путин, духовные скрепы. Что не нравится? :)))

Я еще немного пятой колонной тут поработаю. ;)

• Подобається Подобається x 3
  20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Крім Атвечать є й інші справи, нє?

Правда вона одна, а наша правда через вашу неправду.
    Ой, все...не хочу більше нічого доказувать.

Всім доброго вечора!

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)