Краще б ти аж під ранок додому прийшла...зморена і щаслива Уявляєш як тому чарівному незнайомцю? ---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:52 ---------- А в мене пальці попечені пістолетом )
Неа Він мені більш потрібний ніж йому))) ---------- Додано в 23:58 ---------- Попередній допис був написаний в 23:57 ---------- За грошики, дуже адекватні (таксист би більше заламав, а так - вдвічі дешевше ).
не принц ---------- Додано в 00:00 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:59 ---------- аааааа) знаю-знаю) а я вже подумала пішов відстріл мужиків
погода, робота, мало відпочинку, мало позитиву ---------- Додано в 00:02 ---------- Попередній допис був написаний в 00:02 ---------- але на тойоті, це плюс)
зрозуміло, то він "підробляє " чи побалакати=гарний настрій у чоловіка не попитали? я таке зараз рідко бачу...може тому що в нас метро..а якщо дуже пізно то у " подружки " залишитися краще. ---------- Додано в 00:17 ---------- Попередній допис був написаний в 00:11 ---------- перше , друге - це змінити майже не можливо , а інше давайте виправляти. чого сум поселився у вашій світлій голівоньці?
Просто він певний час жив в Києві, а там така практика - підвозити людей за символічну суму - дуже поширена
риб"ята, я б ще з вами про принців поговорила, але очі закриваються ) нехай всім присняться їх принци) ну чи принцеси))) ---------- Додано в 00:20 ---------- Попередній допис був написаний в 00:19 ---------- дякую за комплімент) але якби хто знав яка там каша)))
ее, в Харкові таке не прижилося..бо багато жлобів і люд боїться неадекватів.. ,та якось давно підвозили , каблук зламала , то нічого не взяв, бо каже що на такій дорогій автівці для нього це не гроші..
так ми тут усі доброзичливі.. зараз по поличкам розберемо, вверх - варення, вниз - солоні огірки щоб не скисли ))) а саме смачне поставимо щоб відразу на очах було ))) Хочете , от в мене , настойка глоду))) дуже корисна штукенція..ще і алкоголь там є .
Если честно... ревную а так... переживаю такая не легкая наша мужская доля... собственники... шо зробишь
Добрый день однако! Как оно у Вас? Вижу воинственных аватарок поубавилось. Ну что, могу предложить. Даже и не знаю?! Думается с первого предложения, Чалдону в мыслях пожелали "длинного и сложного пути и без куска хлеба"