Я не "дети" Нєа, мені на п"ятницю...ваяю ) Замовниця "странная" хоче щоб було супер-пупер, велика композиція...і дешево. (300 грн) А ніфіга! так не буває. Благодійністю не займаюсь. Або з дешевих каремельок зроблю )
Да конечно... ---------- Додано в 23:08 ---------- Попередній допис був написаний в 23:07 ---------- Умничка... "баловать" еще...
поки ще їм, з понеділка на дієту сідаю)))) ---------- Додано в 22:37 ---------- Попередній допис був написаний в 22:35 ---------- а Вы не признавайтесь что на все такое приезжать собираетесь)) а типа музеи и архитектура тока
Але мені файно (незважаючи на всі сьогоднішні пригоди ). Масаж, потім вечеря, потім парфумівка ( по дорозі на яку ми з подружкою на її авто заглохли посеред дороги ). Потім гарні посиденьки, а потім добирання додому (остання маршрутка нагло втекла з-під носа), тому, коли під"їхала біла Тойота і чарівний незнайомець спитався "Хто на Сихів - сідайте, підвезу", я майже без вагань сіла в авто Як бачите, довезли цілою і неушкодженою Зараз ще кіно подивлюся і спатки.
щось сьогодні ніякого руху тут, ну добре, мене голова болить, а у вас всіх що? ---------- Додано в 23:45 ---------- Попередній допис був написаний в 23:43 ---------- як в казці) телефон свій ненароком залишили в авто?