треба мати залізні нерви, щоб не уявляти чим коханий цілий день займався ---------- Додано в 23:28 ---------- Попередній допис був написаний в 23:28 ---------- такого високого, загорілого, очі блакитні, мускули на сонці грають ---------- Додано в 23:29 ---------- Попередній допис був написаний в 23:28 ---------- ну якщо для нього рідна жінка - то робота ... ---------- Додано в 23:31 ---------- Попередній допис був написаний в 23:29 ---------- щось мене понесло )) стуліть мені писка трохи
15 капель карваолу..і дуже мякий сон візме у свої обійми.. трохи прихворіла , мабуть за минулу добу стільки спала , що сьогодні сон не йде ,навіть з "ліками", 2 години тому встала з ліжка.. от і теревеню))). Погано що дівочі посиденьки окремим форумом винесені..там взагалі активність низька..
Ну от знаєш чим мене взяти )За тюльпани пів царства віддам! ---------- Додано в 22:35 ---------- Попередній допис був написаний в 22:34 ---------- Та ..те саме, що "халва, халва..." )
На Посиденьках?? Та ви мабуть жартуєте Там за кілька годин стільки дописів набивають (особливо в гарячих темах) як в нас за кілька днів Колись, у сиву давнину ДП були частиною ЛФ.
а цар в курсі, що ти царство розбазарюєш ---------- Додано в 23:37 ---------- Попередній допис був написаний в 23:36 ---------- я казала, що на нове фото збіжаться)
рукатий... тому і хоче щоб жінка залишалась задоволенням , коханням , а не працею..бо вони ж " усі однакові". і шО? ми для цього і зібралися ..БДСМ це вже до іншого розділу.